Arama sonuçlarınız

1. S

Karakakem Honda Cbr 600rr

600RR karakalem çalışması... http://www.e-ressam.com/index.php?option=com_morfeoshow&task=view&gallery=1
  2. S

Motosiklet Kullanan Kimya Mühendisleri

Merhaba arkadaşlar, Benim gibi kimya mühendisi ve motosiklet kullanıcısı arkadaşlar ile tanışmak isterim. Önce kendimi tanıtarak meslektaşlarımı buraya davet ediyorum. Süleyman DEVECİ, Kimya Yüksek Mühendisi (YTU Doktora öğrencisi) Dizayn Grup, R&D Proje Yöneticisi || KimyaMuhendisi.com Site...
  3. S

super sport motosiklet için motosiklet hangi motosiklet montu?

merhaba arkadaşlar, super sport motosiklette kullanmak üzere bu hafta dusseldorf'tan kendime bir mont alacağım. super sport motor kullanan arkadaşardan tavsiyelerini bekliyorum. forumda bu konuda arama yaptım ancak yazılan mesajlar beni tatmin etmedi. mont alırken nelere dikkat etmeliyim? şu...
  4. S

dusseldorf'ta motosiklet giysileri satan mağaza?

arkadaşlar merhaba, bir süre almanya/dusseldorf'ta bulunacağım. bu şehirde motosiklet giysileri satan bir mağazaların adlarını, adreslerini bilen arkadaşlar var mıdır acaba? saygılar.
  5. S

kaza sonrası motor testi?

sevgili motor tutkunları, bir honda cbr 600f makinam var. dün e-5 te trafikte seyrederken önümdeki trafik aniden durdu ve ben de ani fren yaptım ve durdum. ne yazık ki arkamdaki araba duramadı ve bana çarptı. allah'a şükü kazayı yarasız beresiz attlattım. ilginç olan şu ki, benim motoruma hiç...

Yeni mesajlar