Arama sonuçlarınız

1. motodrift

Arka lastik olarak üretilen lastiği öne takmak ?

Ölçüleri birbirine çok yakın iki lastik,ikisi de motorun ön jantına uygun.Biri ön için üretilmiş diğeri arka için.Arka için üretilen,ön için üretilenden 140 TL daha ucuz.İkisi de aynı marka ve aynı model. Arka taraf için üretileni öne takarsam bir sorun yaşar mıyım ? Birde bu fiyat farkı neden...
  2. motodrift

Düğün konvoyunda kaza !

Kasten adam öldürmeye teşebbüs bu olsa gerek.Geçmiş olsun motorcuya. http://www.oncurtv.com/asayis/dugun-konvoyunda-kaza-h122672.html
  3. motodrift

2. kazamı yaptım

herkese selam. bu sabah arkadaşın yanından ayrıldım,viraja 40 km ile girerken bir minibus cukurdan kaçmak için benim şeridimi gecti ben de son bir anda hamle yapıp ancak lastiğine cartım.münibüsün lastığı patladı,ama benim baya hasar var gibi. daha dün akşam inşaat eldiveni almıştım,hiç yoktan...
  4. motodrift

devirli kullanmak motora zara verir mi?

5 gün önce mobiletten ybr125 e gectim.ybr 125 konusunda iyi bir kara verdiğime inanıyorum. başlıkta olduğu gibi devirli kullanmak motora zara verirmi,devirsiz kullanınca motor yağ yakmaya başlıyormuş diye duydum. motorumun bağırmasını istemiyorum bu nedenle 5.000 devirde vites...

Yeni mesajlar