Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahibinden Satılık 2006 Zongshen GY-125 Kross 1600km de çok temiz şehir içinde kullanılmış orjinal tüm bakımları zamanında yapılmış bir motosiklet. Keeway super ligth 150 veya mondial mct 250 ile takas olur
Görüşmek isteyen arkadaşlar bana telefon yada e-mail aracılığıyla ulaşa bilir
GSM 0543...
merhaba arkadaşlar bir racing almaya karar verdim ama malum racing fiyatları belli bir arkadaşımın tavsiye ettiği Gillera GFR125 marka bir racing var sizce kullanımı nasıl? problem çıkarırmı? birde sanırım bu motor 2 zamanlı 2 zamanlı olması bana problem çıkartırmı? sizce bu motoru almalımıyım...
merhaba arkadaşlar bende zongshen gy125 kros motor var dün yagını değiştirdim yeni yag koydum ama yeni yağ koymama rağmen yağ yeniden sim siyah oldu nedendir acaba motorda bir problemmi var ilerde bana bi sorun yaratırmı lütfen yardımcı olun arkadaşlar çok zor durumdayım ne yapmam gerekli. birde...
Satılık 2007 Model Asya 125t-15 scooter 125cc 1500km bakımları tamamen Asya servisinde yapılmıştır garantisi devam etmektedir 14.05.2007 tarihinde trafige çıkmıştır ruhsat sahibiyim çok temiz ve az yakan bir scooter model yükseltecegimden satıyorum istanbuldan ciddi alıcılarla görüşmek isterim...
mrhaba arkadaşlar benim asya 125t-15 model bir scooterım var geçenlerde işe giderken hava filitesinin tam altından aşşagı dogru yag sızdıgını fark ettim temizledim yeniden otoru çalıştırdım ve yeniden sızmaya başladı. yakınlardaki bir motor tamircisine götürdüm Conta Yakmış... dedi bende motorum...
merhaba arkaaşlar bende AS125T-15 ASYA scooter var 125cc lik bir motor var üzerinde haliyle performansı biraz düşük (maksimum 90-100km üzerine çıkmıyor) istediğim çekişi ve hızı alamıyorum hız ve çekişi arttırmak için sizden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürler :rendeer:
Merhaba arkadaşlar bende asya 15t - 15 model bir scooter var haliyle 125cc oldugundan yapacagı azami hız 90-100km acaba gaz telini yani karburatöe baglı olan yerden sonuna kadar açmak mümkünmü yoksa bunun üstüne çıkamaz mı?? ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler:rendeer:
merhaba arkadaşlar motosikletimin rolanti ayarı biraz düşük ve sanki stop edecekmiş gibi calışıyor rolanti ayarını nasıl yükseltirim yardımcı olabilirseniz sevinirim (motorum AS125t-15) teşekkürler
arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda as125t-15 aldım inanın verdiğiniz paranın hakkını veriyor yakıt çok iyi çekiş mükemmel ve seri bi motor herkese tavsiye edebilirim yeni başlayan arkadaşlar için ideal birde inanı servisine bile gittim yedek parça sıkıntısı yok artı parçaları çok ucuz...
Asya As125t-15 Hakkinda Düşünceleriniz?? Sizce Nasil Bir Motor? Avantajlari Ve Dezavantajlari? Artilari Eksileri? şehir Içi Kullşanim Için Saglam Ve Ideal Mi Yoksa Sizin Bana Tavsiye Edebileceğiniz Başka Marka Ve Model Varmi şimdiden Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim Saygilarimla
As125t-15 Hakkinda Düşünceleriniz Sizce Nasil?? Bu Motorun Avantaj Ve Dezavantajlari Nelerdir? Artilari Ve Eksileri??? Sizce şehir Içinde Kullanilabilecek Dayaniklikta Bir Motormu?? Yada Diğer Tavsiye Edeceğiniz Secenekler?? Teşşekkür Ederim
As125t-15 Hakkinda Düşünceleriniz Sizce Nasil?? Bu Motorun Avantaj Ve Dezavantajlari Nelerdir? Artilari Ve Eksileri??? Sizce şehir Içinde Kullanilabilecek Dayaniklikta Bir Motormu?? Yada Diğer Tavsiye Edeceğiniz Secenekler?? Teşşekkür Ederim