Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar Bugün Itibariyle Aranıza Geri Döndüm çok şükür :)yaklaşık 8 Ay Kadar önce çok Ciddi Bir Kaza Geçirmiştim Fiziksel Olarak Atlatmam Yaklaşık 3 Ay Sürdü Ama Pisikolojim Daha Yeni Yeni Düzeldi Ama Artık Tekrar Asfaltın Efane Ismi Motomanya (yani Ben )geri Döndüm Motorcu Kardeşlerime...
2006 model 6000 km de
sarı renk
metzeller lastikler
performans egzoz çok temiz acil satılık
5750 ytl
ali:0537 830 02 05
arkadaşlar resim koyamadım kusura bakmayın
DÜN GECE TEMDE 120 KM HIZLA GİDERKEN BİRDEN GAZKESTİ VE MOTORDAN GARİP METALİK BİR SES GELMEYE BAŞLADI KENARA ÇEKTİM VE DURDUM MOTORU TEKRAR ÇALIŞTIRDIM VE O METALİK VURMAYLA SÜRTME ARASINDAKİ SES GELMEYE DEVAM ETTİ.VE STOP ETTİ VE ONDAN SONRA MARŞ ALMADI MOTOR .ÇALIŞTIRAMADIĞIM İÇİN ÇEKİCİYLE...
Arkadaşlar Iki Gün önce Motorumu Otoparka Biraktim Ve Acayip Rahatladim .sabahlari Ilk Yaptiğim şey Camdan Bakip Motorum Yerinde Duruyormu Diye Bakmakti Artik Kurtuldum.70 Ytl Verip Aylik Abone Oldum Bence Değer çalindiktan Sonra Keşke Dememek Için Motorunuzu Sağlama Alin Arkadaşlar
Arkadaşlar Yaklaşik 45 Gün Ewel Kaza Geçirip Ayağimi Kirmiştim .bu Sebepten Motorum Yatiyor Ve Hiç Kullanilmadi.iki Günde Bir 10 Dk çaliştiriyorum Sadece .bir Servise Götürmelimiyim Sizce.kazada Motoruma Hiç Birşey Olmadi Bunuda Belirteyim.
26,03,2007 TARİHİNDE YENİ ALDIĞIM HYOSUNG GT 250 COMET İLE KAZA YAPTIM BİLEĞİMDE BİR PLATİN VAR 30 KM HİZLA GİDERKEN ÖNÜME BİR ÇOCUK FIRLADI EZMİYEYİM DİYE FREN SERT KIRDIM VE MOTOR ACAĞIMA DÜŞTÜ .HAVALARDA GÜZEL NE KADAR KÖTÜ DİMİ ARKADAŞLAR:pale: