Arama sonuçlarınız

1. MOTOMANYA

Acil Satılık Hyosung Comet Gt 250 Naket 2006 Model

2006 8 .ay çıkışlı kazasız sorunsuz cometimi satıyorum ilgilenen arkadaşlardan telefon bekliyorum resimler altadır. satış fiyatı plaka ruhsat hariç 5.500 tl aracım 10000 km dedir tel:0 536 689 24 40
  2. MOTOMANYA

Efsane Geri Döndü

Selam Arkadaşlar Bugün Itibariyle Aranıza Geri Döndüm çok şükür :)yaklaşık 8 Ay Kadar önce çok Ciddi Bir Kaza Geçirmiştim Fiziksel Olarak Atlatmam Yaklaşık 3 Ay Sürdü Ama Pisikolojim Daha Yeni Yeni Düzeldi Ama Artık Tekrar Asfaltın Efane Ismi Motomanya (yani Ben )geri Döndüm Motorcu Kardeşlerime...
  3. MOTOMANYA

Acil Satilik Hyosung Comet Gt 250 Naket 2006 Model

ÇOK TEMİZ HYOSUNG COMETİMİ MALESEF ÇOK SEVDİĞİM HALDE SATIYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLAR 0537 830 02 05 NOLU TELİMDEN ARAYABİLİRLER.KADIKÖY İSTANBULDA OTURMAKTAYIM. İSTEDİĞİM FİYAT:5300 TL RENK:SARI MODEL:2006 EYLÜL ÇIKIŞLI KM:8900 EKSTRA AKSESUAR :PERFORMANS EGZOZ+METZELLER ÖN ARKA LASTİK ARKA...
  4. MOTOMANYA

hyosung comet gt 250 metzeller lastik+egzoz

2006 model 6000 km de sarı renk metzeller lastikler performans egzoz çok temiz acil satılık 5750 ytl ali:0537 830 02 05 arkadaşlar resim koyamadım kusura bakmayın
  5. MOTOMANYA

dün gece motorum bozuldu yardım!!!!

DÜN GECE TEMDE 120 KM HIZLA GİDERKEN BİRDEN GAZKESTİ VE MOTORDAN GARİP METALİK BİR SES GELMEYE BAŞLADI KENARA ÇEKTİM VE DURDUM MOTORU TEKRAR ÇALIŞTIRDIM VE O METALİK VURMAYLA SÜRTME ARASINDAKİ SES GELMEYE DEVAM ETTİ.VE STOP ETTİ VE ONDAN SONRA MARŞ ALMADI MOTOR .ÇALIŞTIRAMADIĞIM İÇİN ÇEKİCİYLE...
  6. MOTOMANYA

Artik Kafam Rahat

Arkadaşlar Iki Gün önce Motorumu Otoparka Biraktim Ve Acayip Rahatladim .sabahlari Ilk Yaptiğim şey Camdan Bakip Motorum Yerinde Duruyormu Diye Bakmakti Artik Kurtuldum.70 Ytl Verip Aylik Abone Oldum Bence Değer çalindiktan Sonra Keşke Dememek Için Motorunuzu Sağlama Alin Arkadaşlar
  7. MOTOMANYA

Satilik Shark Kask

AZ KULLANILMIŞ KASKIMI SATIYORUM 1500GR AĞIRLIĞINDA DARBESİZ DÜŞMESİZ ÇOK TEMİZ 150 YTL İLGİLENENLER 537 830 02 05 DEN ARAYABİLİRLER.full face.large beden http://img170.imageshack.us/img170/4282/1001599ej6.jpg
  8. MOTOMANYA

Kazadan Sonra Servise Götürmelimiyim

Arkadaşlar Yaklaşik 45 Gün Ewel Kaza Geçirip Ayağimi Kirmiştim .bu Sebepten Motorum Yatiyor Ve Hiç Kullanilmadi.iki Günde Bir 10 Dk çaliştiriyorum Sadece .bir Servise Götürmelimiyim Sizce.kazada Motoruma Hiç Birşey Olmadi Bunuda Belirteyim.
  9. MOTOMANYA

egsozda ayakkabı izi nasıl çıkar

egzozumda ısı ile oluşan ayakkabı izi oluştu bir türlü çıkartamıyorum yardım lütfen:mrgreen: :pr:
  10. MOTOMANYA

Comet 250 Lastik Değişimi

Arkadaşlar Ben Cometimdeki 150 Lik Lastikler Yerine 170 Lik Lastik Taktirmak Istiyorum Uygun Olup Olmadiğini Söylermisiniz .tşkürler
  11. MOTOMANYA

Kaza Yaptim

26,03,2007 TARİHİNDE YENİ ALDIĞIM HYOSUNG GT 250 COMET İLE KAZA YAPTIM BİLEĞİMDE BİR PLATİN VAR 30 KM HİZLA GİDERKEN ÖNÜME BİR ÇOCUK FIRLADI EZMİYEYİM DİYE FREN SERT KIRDIM VE MOTOR ACAĞIMA DÜŞTÜ .HAVALARDA GÜZEL NE KADAR KÖTÜ DİMİ ARKADAŞLAR:pale:

Yeni mesajlar