Arama sonuçlarınız

1. Levent

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Türkiye de Stop Sign sadece bir kenar süsü. Sirenleri açık dahi olsa, diğer araçların kendisini gördüğünü ve durduklarından emin olduktan sonra devam etmesi gerekir. Video’da çarpıştıkları arac da hızlı gibi gözüküyor, tabi asli kusur polislerin olduğu net.
  2. Levent

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Kendini geliştirmek istiyorsan, kapalı bir alan bul, diz kukaları istediğin açıda, sabahtan akşama kadar çalış. Otoyolda antrenman olmaz.. Gerçekten meraklıysanda bu işin eğitimini al.. Yaşınız genç anlıyorum ama, kolu bacağı kafası kopan çok arkadaşımız, ‘’ AKRABAMIZ’’ oldu. Ortaya...
  3. Levent

Türkiye’nin Gururu Toprak, MotoGP Arenasında!

Lastiklerden çok şikayetçi ve açıkçası beklediğimden daha olumsuz demeçler veriyor, lastiği anlaması ve motora da alışması epey zaman alacak gibi duruyor. Herif çok yetenekli ama umuyorum adaptasyonu başarı ile sağlar, diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum. Öyle rezil bir ırk haline...
  4. Levent

310km/h otoban son limitler s1000rr & hayabusa

Sürat motosikletinden söz ediyorum.. Motosiklet bir tutku vazgeçmek pek olası durmuyor şuan için. Yaş ilerledikçe daha makul olanlara evriliyor hepsi bu.
  5. Levent

310km/h otoban son limitler s1000rr & hayabusa

Motosikletler amaçlarına göre ayrılıyorlar. 1- Sürat motosikleti ile sürat 2- Gezi motosikleti ile gezi 3- Arazi motosikleti ile arazi. Şimdi sürat motosikleti sahibi olan birisinin hız yapıyor olması kadar doğal bir durum yok, çünkü zaten motosikletin maksadı o. Yaşatmış olduğu adrenalin de...
  6. Levent

14 sene sonra yeniden🥰🥰

Hoşgeldiniz, kazasız belasız.
  7. Levent

2026 yılı hepimize keyif, sağlık ve mutluluk getirsin.

Kazasız,saglıklı, mutlu ve Sağduyulu güzel bir yıl olması dileği ile, herkese iyi seneler dilerim. 🛵
  8. Levent

Ekipman Önerisi

Kaskı ne kadar kullandığınız ile doğru orantılı. Çok sık kullanırsanız, 15-20 gün içinde yavaş yavaş kendini salmaya başlar.
  9. Levent

Ekipman Önerisi

Kafaya tam uygun yeni bir kask taktığınızda, yanaklarınızı sanki dişleriniz ile ısıracakmışsınız gibi olur, kask bir süre kullanıldıktan sonra bu hissiyat kalmaz. Tabi kafanızın üzerinde veya arka bölgelerinde baskı olmamalı ve ağrı hissetmemelisiniz. Diğer taraftan ilk mesajda belirttiğim...
  10. Levent

Kışın kask buğu sorunu

Gözlük camlarına da pinlock vari bir uygulama/sıvama işlemi yapılabilir mi acaba? Cam'a sıcak/soğuk hava temasını kesecek bir sıvama bu işi %100 çözebilir. Kıcımdan uyduruyorum tabi ama, neden olmasın.
  11. Levent

Ekipman Önerisi

Kafan, kaskın içerisinde dönüyor ise, kask büyük demektir. Kask kafanda takılı iken, 2 elin ile sağ ve sol kulak hizasından kaskı sabit tut ve kafanı içeride döndürmeyi dene, eğer döndürmeye çalışırken kask da kafan ile dönmeye calisiyor ise ölçü uygundur.
  12. Levent

Büyük Makine Tel jant🤔 Güvenlik? Tubeless dönüşüm?

Aşk olsun Sen bana yalancı mı diyorsun şimdi :)
  13. Levent

Bir bucuk senedir Amerika / NJ - Atlantic City yakınlarında yaşıyorum brocum, burada dalış vs. falan yapıyorum hafta sonları; her yer gemi batığı :P özlemişim sana takılmayı :P
  14. Levent

GS'de bir dönem alaşım jant vardı sanıyorum, (2014 sanki) geneli tel jant + tubeless evet.
  15. Levent

Vites Kolunu Kırma Canım Kardeşim

Teknolojiye güvenmediğimi düşünmüyorum hocam zaten, QS olan bir makina oldukça konforlu ve güvenli hissettiriyor. Özellikle down shift esnasında fren mesafesine de katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Bizim gibi 40+ ve uzun zamandır bu alete binen insanlar QS yoksa bile %80 varmış gibi...
  16. Levent

Mezardan kalkıp, gelip hesap sorma işini henüz çözememiş olabilirler :)
  17. Levent

Vites Kolunu Kırma Canım Kardeşim

Motorda qs olsa da olmasa da 1'den 2 ye yükseltirken debriyaj kullanırım, 2 den sonra gaz kolu işi çözüyor. Rahat bir yoldaysam yine gaz kolu ile düşürürüm genelde. Eskiden QS mı var dı. Eğer debriyaj ile düşüyorsam da, muhakkak ara gaz vererek bir alta inerim, daha sarsıntısız ve senkron...
  18. Levent

Motoru hareket halinde boşa atmak

Kaş yaparken göz çıkartmak,, derler ya; Dinlendirdiğini düşünürken, şanzıman üzerine aniden bindirdiğin yükün verdiği zararı, sanırım 10.000 km düzgün kullandığınızda veremezsiniz. Motosiklet yorulmaz, yeterki siz onu düzgün kullanın. Üzerindeki yükü hafifletmek sizi mutlu edecek ise...
  19. Levent

TRACER 9 - MT 09 AKÜ PROBLEMİ.

Alternatif bakış olarak; motosiklete ekstra eklenmiş bir donanım akünün boşalmasına sebebiyet veriyor olabilir mi? Mesela Spy alarm kullanırken, hareket sensörü 3-5 günde bir aküyü bitirebiliyordu, haricen eklenmiş lambalar, veya şarj soketleri vb. donanımlar bu durumlara sebebiyet verebilir...
  20. Levent

Merhaba MotoSiklet Dostları

Hoşgeldiniz Kullanıcı adına bakacak olursak önce otomobil gibi geldi bana ama :) iyi forumlar.

Yeni mesajlar