Arama sonuçlarınız

1. cross_kerem

bir sorum vardı

ya yokuş aşağı giderken motoru boşa mı almak lazım.. bide motoru yıkayınca çalışmıyor arkadaş buji başlığına benzin koklattı hemen çalıştı bu doğru bir taktik mii yardımlarınz için şimdiden teşekkürler??
  2. cross_kerem

buji sorunu

kardeşlerim bazı sorunlarım var.bu araralar dağlara filan çok çıkıyorum çıkarken rampa avr inerken de yokuş aşağı iniyorum.ne yapmam lazım motoru durdurayımmı yoksa ... ne yapabilirim. bide motoru yıkıyınca çalışmıyor.arkadaş buji başlığına biraz benzin döktü.hemen çalıştı.bu doğru bir taktik mi...
  3. cross_kerem

motorlara gıcık giden aynı zamanda hastası olan bir garib insan

demiştim ya ben bp de pompacılık yapıyorum.genel olarak pompacılar arasında rekabet vardır.kim daha çok iş yapacak.genel olarak motorlar 3 ytl ve 10 ytl arasında yakıt alırlar. tabi bizimde hiç hoşumuza gitmez.hele bide 5 ytl alınca 100 ytl verirse.ama gel de anlat bunu bize.zaten bir scooter en...
  4. cross_kerem

aman ha kimseye motorunuzu vermeyin

geçen pazar günü motorumu bir arkadaşa verdim. bu arkadaş motor ustası.saat 3 civarında aldığı motoru ertesi gün 5 -5,3 civarında getirdi.ara yok.evine git yok.sonra motor geldi.motoru aldığımda egsoz acıktı ve ön cantlar eğriydi.arkadaş sanayi içinde egsoz açıp tek teker geziyormuş.ve...
  5. cross_kerem

selam

selam ben antalyadan kerem artvin doğumluyum .akdeniz üniversitesi ziraat mühendisliği okuyup ayrıca bp de pompacılık yapıyorum tekrar selam verip aranıza katıldığım için çok ama çok mutluyum......:cherry:

Yeni mesajlar