Arama sonuçlarınız

1. apex

5. Sakarya Motosiklet Festivali 17-19-Haziran-2011

Festivalimizde sizleride aramızda görmekten onur duyacağız. Saygılarımla. Koodinatlar : Enlem:40.836801 Boylam:30.468864 Poyrazlar Yol Haritasi http://harita.turkcebilgi.com/poyrazlar_gölü/haritasi
  2. apex

2011 Motosiklet Festivalleri

Merhaba arkadaşlar,her yıl olduğu gibi bu yılda yaptığım araştırmalarda,2011 yılı motosiklet festivalleri ve etkinliklerinin tarihlerini araştırdım ve belli olan bağzı etkinlikleri yayınladım.Yeni eklenen veya tarih değişikliği olan etkinlikleride zamanla düzelteceğim. Saygılarımla. 2011...
  3. apex

19-20-21-Haziran-2009 SMSK 3.Sakarya/Poyrazlar Motosiklet Festivali

19-20-21-Haziran-2009 3.Sakarya/Poyrazlar Motosiklet Festivali Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü Festival tarihi yaklaştığında geniş açıklama yapılacaktır.
  4. apex

2.Sakarya/Poyrazlar Motosiklet Festivali.

(SMSK) Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü olarak geçen yıl 1.sini düzenlediğimiz,Poyrazlar Motosiklet Festivalimizin 2.sini bu yıl yine düzenliyeceğiz. Tüm arkadaşlar davetlidir. Festival Tarihimiz.....30-31-Mayıs / 1-Haziran-2008 tarihlerinde 3 gündür. Geniş açıklama festival tarihinin...
  5. apex

power dance 2007 RadyoMoto' da yayında

power dance 2007 RadyoMoto' da yayında 24:00 a kadar istegi olan arkadaşlar isteklerini buraya yazabilir......! Saygılarımızla.
  6. apex

Kenan Sofuoğlu için tepkimizi gösterelim...!

Kulübümüz olarak,gerek basın ve gerekse spor kurum ve kuruluşlarına yaptığımız açıklamalar ve duyurulara gereken önemin verilmediği gözlenmiştir. Milli sporcumuz,Türkiye ve Sakarya'nın gururu Kenan Sofuoğlu'nun bu yaptığı başarılar maalesef göz ardı edilmektedir. Bu sporcu her yarışında,Milli...
  7. apex

Selam arkadaşlar (APEX)

Slm arkadaşlar, Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü üyesiyim. Honda CB500S kullanıyorum. Sakaryalıyım. Emekliyim.Şu an tek işim Spor Kulübü işleri ile uğraşmaktır. Saygılarımla.

Yeni mesajlar