Arama sonuçlarınız

1. hizli_hayalet_57

satılık mondıal 150zc 2007 model

motorumu vitesli motorla değiştirmek amacıyla satıyorum temız yamaha yada cbr 125 alıcam ondan satıyorum 1400ytl 2007 model 10.000km de tum bakımları tmm hasarsız kazasız motor uye avatarımda motorumun resmı var ilgilinen olursa 0542 654 54 74 nolu telefondan ulaşabilirler:cat::):):)
  2. hizli_hayalet_57

satılık mondial 150 zc 2007 model

motorumu yukseltecem vitesliye dönüş yapıcam motorumu alalı 3 ay oldu suan 7000de tum bakımları tamam kazasız hiçbir sorunu yok 33 plaka ama ben sinoptayım bi sorunu yok ben tam garantı verıyorum ilgilenen olursa 0542 654 54 74 nolu numaradan ulaşabilir akşam 9 dan sonra ararsanız ii olur çünkü...
  3. hizli_hayalet_57

Mersin Tarsus'tan Sinop'a mondial 150 zc il yolculuk olucak

:):):)şimdi sitedeki arkadaşlardan rica ediyorum Niğde.Kayseri.Yozgat.Çorum da bulunan arkadaş varsa eğer bize bir çay ısmarlama imkankarı varsa oralardan geçerken uğramak isterim tabi olursa
  4. hizli_hayalet_57

satlık mondial 125mt

satılık mondial 125 mt biraz modıfıkasyona uğradı ufak bir masraftan sonra kasası adam oldu motor kısmı çok ii arızası filan yok ayrıca plaka ayrıyetten satılıktır 34 FB 7152 ilgilenenlere
  5. hizli_hayalet_57

71.000 km olan scooter artık sinopta yenı sahıbı olan bende

bilindiği gibi ümmet abimiz mondial 125 mt ye türkıyeyı çoğu kez dolaşmıştı ve bütün iç aksamı değiştirilerek yenılenmış bir sekılde aldım aslında sırf plakası için 34 FB...şimdiden bana hayırlı olsun :queen: :queen: :bounce:
  6. hizli_hayalet_57

yeni geldım hepinize merhaba

benı buraya iten sey sinop mt bende sinopluyum ve ümmet abi bizimle kaldığı süre içerisinde çok sey öğrettı ve türkiyenın en çok gezmış 125 lık 71.000 km olan motoru ben aldım sinop mt'den kadir şimdiden bana hayırlı olsun :queen:

Yeni mesajlar