Arama sonuçlarınız

1. porsuck

Pirelli MT 66 170/80-15 Arka lastik arıyorum.

Merhaba, Önü değiştirdim, sıra arkada. Pirelli MT 66 Route 170/80-15 ebatlarında arka lastik ihtiyacım var. Tabii ki sıfır ve yeni tarihli olacak. Tercihen Ankara'da elden teslim almak istiyorum. Özgür
  2. porsuck

125$ 'a Ducati

Güzel görünmüyor mu? :cat: Web adresi: http://www.sandisk.com/Products/Item(2408)-SDCZX-004G-SanDisk_Extreme_Ducati_Edition_USB_Flash_Drive.aspx
  3. porsuck

Motosikletime custom boya yaptırmak istiyorum

Merhaba, Bu motosikletin (Honda Shadow 600 VLX) ön çamurluk, depo ve arka çamurluğuna aşağıdaki deseni yaptırmak istiyorum. (Biraz Oldschool ama seviyorum alevleri..) Bu işten anlayan kişilerden bu mesaja, PM'e veya [email protected] adresine yaklaşık bir fiyat vermelerini rica...
  4. porsuck

Zinciri kayış ile değiştirmek

Merhaba arkadaşlar, Nette dolanırken bir sitede kayış kiti buldum. Motorun parçalarını değiştirerek zinciri atıp kayışlı sisteme geçmek mümkün yazıyor. Fiyatı biraz pahalı ama yinede biraz araştırmak istedim, pek fazla bir kaynak yok. Sitede bu konuyu daha önce araştırmış olanlar var mı acaba...
  5. porsuck

Bağcıklı Ayakkabı ile motosiklet kullanmayın..

Bugün başıma gelen bir olay, sizlerle paylaşmak istedim: Bugünümü motosikletimi temizlemeye ve bakımını yapmaya adadım. Eğil kalk rahat olsun diye bağcıklı spor ayakkabılarımı giymiştim. 3-4 saat uğraştım, en son zinciri yağladım ve denemek için site içinde 200-300 metre tur attım. Geri döndüm...
  6. porsuck

Motosiklet anahtarını çoğaltmak

Merhaba arkadaşlar, Motorumu ikinci el aldım. Aldığım adam anahtarın tekini kaybetmiş. Dolayısıyla elimde tek anahtar var. Bir kaç anahtarcı denedim, uyduramadılar. Araba anahtarı olsa yaparız ama motosikletleri uydurmak zor cevabını aldım. Motosikletin anahtarını nasıl çoğaltabilirim? Ankara'da...
  7. porsuck

Benzinin bittiğini nasıl anlarsınız?

Merhaba arkadaşlar, Hafta sonları trafiğe kapalı bir alanda (pazar yeri) yeni motoruma alışma sürüşleri yapıyorum. Geçtiğimiz pazar günü çalışma yaparken motosikletin benzini bitti. Motosikletimin (Honda Shadow 600 VLX) benzin göstergesi veya benzin ışığı yok.:silent: Benzinin durumunu nasıl...
  8. porsuck

cruisercustomizing.com 'dan alışveriş yapan varmı?

Merhaba arkadaşlar, www.cruisercustomizing.com sitesinde beğendiğim bi kaç birşey var. Daha önce bu siteden alış veriş yapan oldu mu? Düşünceleriniz nedir?
  9. porsuck

Honda Shadow alacağım gibi..

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 4000 km'de (2600 mil yazıyo), 2005 model bir Honda Shadow 600 VLX buldum. İnceleme fırsatım oldu biraz ama aklıma bi kaç şey takıldı, danışmak istedim. Benzin deposu kısmında yarım santim çapında paslı bi alan var, bir de sağ arka plastik sinyal lambasının üst...
  10. porsuck

Merhaba..

Herkese selam, siteye bikaç gün önce üye oldum ama okumaktan yazamaya zaman bulamıyordum. Eh artık zamanı.. Ben Özgür. 27 yaşındayım ve Ankara'da oturuyorum. Şu anda motosikletim yok. Bir aralar scooter sahibiydim; askerlik, iş-güç derken bi süre ara vermek durumunda kaldım. En yakın zamanda...

Yeni mesajlar