Arama sonuçlarınız

1. s e x t o n

hangisini alsam

meraba arkadaşlar babamı motoru almaya ikna ettim . bana seçenekler sundu genelde enduro yönünde yamaha xt 600 xl 200 zealsun gibi enduro modelleri ama ben geçirdiğim bi sakartlık nedenile bu tip istemiyorum yamaha byr 125 çok şeker geldi bu motoru bana tavsiye edermisiniz yakıt nasıl...
  2. s e x t o n

bıktırdılar:(

napçam bilmiyom ne zaman babama motorun konusunu açsam ''tehlikeli, sakat , alcaksan araba alırız motor olmaz anneme açsam '' ömrün boyunca sakat kalırsın çok tehlikeli _ motor sürjem '' bi kaza yaptımı tekerlekli sandelyeyi sürersin '' herkes karşı motor kullanmama arzularımı yarım...
  3. s e x t o n

Xl 200

Arkadaşlar Xl 200 ü Gördüm Genllikle Bu Makineye çok Sağlam Diyolar Ama Benim Gözüme Hiç öyle Görülmüyo Sizce Sağlamlik Bakimindan En Güzel Cross Hangisi
  4. s e x t o n

cross alcam

ya ben aslında tırmanıcı dağcıyım ve dağda evimiz var ormanın içinde oraya motorumla gitmek istiyorum ancak zorlu koşullara dayanabilecek bi motor bulamadım aynı zamanda bütçem kısıtlı 17 yaşımdayım motorumla şehir içine asla çıkmayı düşünmüyorum bi motorcu arkadaşıla görüştüm samimi yakın...
  5. s e x t o n

herkse selamlar

meraba arkadaşlar ben göksu 17 yaşında bir motor tutkunuyum herksle iyi anlaşıcama inanıyorum inşallah sizle iyi vakit geçiririz ( bu arada bi sorum olucak sohbet bölümünde)

Yeni mesajlar