Arama sonuçlarınız

1. ignoramus

Sarı renk GSX-R600'üm bu sabah çalındı

Bu sabah sarı renk GSX-R600 motorum Kadıköy Bahariye'de evimin önünden çalındı. Plakası 34 BD 4392. Görenler lütfen 0532 612 89 76 no'lu telefona ya da polise haber verirlerse büyük sevap işlemiş olurlar. Motor şu: Bu arada disk kilitlerinin de HİÇBİR işe yaramadığını acı bir şekilde öğrenmiş...
  2. ignoramus

9 sene sonra tekrar motor tepesinde, nostaljik bir yazı

Evet, 9 sene olmuş, az değil. Bu süre içinde artçı bile olmadım, motorcuların takıldığı yerlere dahi gitmedim. Ama ilk defa gaz verip yola çıktığımda, rüzgarın beni kaskımın alt tarafından ilk gıdıklaması ile anılar capcanlı oldu... GSXF 750 ile motora başladım. Öküz kadar devasa ve haşmetli...
  3. ignoramus

Merhabalar

Herkese selamlar. Oldukça uzak kaldığım motosiklet dünyasına geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum, motorun ne kadar keyiflli birşey olduğunu unutmuşum ben meğer...
  4. ignoramus

R6, GSXR 600 ya da CBR 600RR

Epey süre race motora bindim (GSXR-750) Sonra bıraktım ve uzun zamandır da motora binmiyorum. Piyasadan tamamen uzaklaşmıştım bu arada. Tekrar race motora geri dönmeye karar verdim. İdeal makine olarak 600'lük race'e karar verdim. (Fiyat, sürüş kıvraklığı, yakıt tüketimi ve motorun kütlesi) 3...