Arama sonuçlarınız

1. çArşı RİDERS

Kask Ve Fiyatları

Merhaba arkadaşlar, Motorumuda sıfır aldığım için ister istemez iyi bir masraf içindeyim.. Önerebileceğiniz kask modelleri nelerdir ?? Kask ve mont için fuarımı bekleyeyim yoksa şöyle 12 taksitle falan alabileceğim önerebileceğiniz mağaza varmı? Tabi kask ve mont içinde model görüşlerinizi...
  2. çArşı RİDERS

Fuar ürünleri

Günaydın, Fuarda gerçekten tüm ürünler daha ucuz ve hesaplı mı oluyor yoksa bize psikolojik olarak öylemi gözüküyorlar ? Sizin fikriniz nedir ?
  3. çArşı RİDERS

Kask Için Görüş Ve Fiyat Bilgisi Istiyorum...

Merhaba, Uzun süre bile olsa aranıza dönüp yazılarınızı okumak çok güzel..Arkadaşlar engin fikirlerinize ihtiyacım var..Uzun sürede olsa kendime ait bir motor alabildim..Hep emanet olarak kullandığım için kendime has güvenlik eşyalarımda yoktu tabi.. Şimdi eşimle kask,mont,eldiven olaylarına...
  4. çArşı RİDERS

Motor Tutkunlari Fikrinizi Acil Istiyorum :))

Uzun zamandır eşimle birlikte 2 tekerlek hayali ile yatıp kalkıyoruz.. Hatta bu hefesimizi biraz bodrumda eniştemin aprilla 250 cc ile telafi ettik ama aklımız kalmadı değil..:salut: aslında konuyu uzatmak istemiyorum..biraz araştırma içindeyiz çok ucuza alıp mondial gibi bir sene sonra her...
  5. çArşı RİDERS

Herkese Selam

KELSİNUS (OZAN) sayesinde sitenizi tanıdım..Uzun zamandır takip ediyordum..Bende sizler gibi motor tutkunuyum ama bir türlü almak nasip olması ama sonralara yaklaştığıma inanıyorum :) Bundan sonra gezilerde sizlerle olmak dileğiyle..:queen: