Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RS-125 2002 APRİLİA 8.500 km de
--------------------------------------------------------------------------------
2002 APRİLİA RS-125 8.000km de.
fiyatı 6.750 YTL motosiklet kullanmaya ilk başlayan ve özellikle ilerde racing kullanacak olanlar için 1
numara
motor şu an konya cihanbeylide...
RS-125 2002 APRİLİA 8.000km de
--------------------------------------------------------------------------------
2002 APRİLİA RS-125 8.000km de.
fiyatı 6.750 YTL motosiklet kullanmaya ilk başlayan ve özellikle ilerde racing kullanacak olanlar için 1
numara
motor şu an konya cihanbeylide...
2002 APRİLİA RS-125 8.000km de. ilgilenenlere her açıdan fotoğrafını yollayabilirim.
fiyatı 6.950 YTL motosiklet kullanmaya ilk başlayan ve özellikle ilerde racing kullanacak olanlar için 1 numara:cat:
motor şu an ANKARA ELVANKENT te.motor iki zamanlıdır,
5000 devirden sonra bariz bir...
öncelikle REGAİB KANDİLİNİZ mübarek olsun.aranıza yeni katıldım,bu siteyi daha öncede biliyordum ama bu denli motosiklet sevdalısının bir arada ve her türlü sorunlarını paylaşacak derecede ve ücretsiz olması beni şaşırttı açıkçası,
Varsa Lütfen Nerde Ve Nezaman Yapilacağini Yazsin,çünkü Bu Organizasyonlar Hep Reklam Yapilamamasindan Yada Yapiliyorsa (ki Ben Hiç Duymadim) Yetersizliğinden Dolayi çok Zevksiz Geçiyor.halbuki En Azindan Ilgilenen Herkes Bilse Ve Organizasyona Seyirci Olarak Katilsa Bile Gayet Eğlenceli Bir...