Arama sonuçlarınız

1. hesbup

Emnıyetlı Gıyım ıcın Gereklı Malzeme Ve Markalar

Herkese merhaba, Sport touring bir motorsiklet icin emniyetli, kaliteli, sade ekipmanlarin neler oldugu, bu kadar marka arasindan hangilerinin guvenli olduklari, fiyatlarinin neden bu kadar fark ettigi ve en uygun nereden temin edilebilecegi konusunda yardimci olursaniz sevinirim. Konu hakkinda...
  2. hesbup

2006 Ve 2007 Yamaha Fazer Arasi Fark

İyi gunler, 2006 ve 2007 Yamaha Fazer lar arası farklar nelerdir, fiyat farkına deger mi acaba. Ayrıca Fazer lar hakkında olumlu olumsuz yorumları olan arkadaslar lutfen yazsınlar, uzun bir yol motoru icin uygun bir motorsiklet mi? 100 km de yaktıgı yakıt miktarı ve servis periyodlarını ( kac...
  3. hesbup

Honda Cbf 600 Kullanan Yok Mu Bu Sitede :)

Arkadaslar, allah rızası icin Honda CBF 600 icin yorumlarınızı yazın, fazer ile kıyaslamaya calısıyorum. Honda'nın ABS si var, ve de Fazer'dan daha ucuz, nası oluyor bu ? Bilmedigim bir uygunsuzluk mu var Honda' da, lutfen goruslerinizi yazınız. Hepinize tesekkurler...
  4. hesbup

Honda Cbf 600 - Yamaha Fz6 - Kawasaki Er6f Modellerini Bilenler ???

HONDA CBF 600 S - YAMAHA FZ6 (FAZER) - KAWASAKI ER6F Toureg modelleri, benim su an icin piyasada gordugum en iyiler. Acaba bu modelleri yakından tanıyan arkadaslar, bana hangisini almam konusunda tavsiyeleri ile yardımcı olabilirler mi? Simdiden cok tesekkurler ...
  5. hesbup

ülkemizde En Iyi Cruiser Makineyi Seçelim!!!

Arkadaslar cok güzel makineler var ama, ne yazık ki güzelim ülkemizde o modellerin hepsi yok. Benim gördüğüm kadarı ile HONDA-SHADOW 600 modeli en iyisi gibi gorunuyor, bunu soylerken hem teknik hem estetik kriterlerine bakıyorum.600 cc modeli diyorum çünkü üst modelleri pek estetik görünmüyor.
  6. hesbup

Cruiser Mi Touring Mi? - Ayrica Tesekkur

Arkadaslar herseyden once hosgeldin dileklerinizi ilettiginiz icin sizlere tesekkur ederim. Esas konumuz ise aslinda cruiser seveni olarak bir motorsiklet almak icin arastırmalara giristim. Ama ulkemizde pek model goremedim, en cok hosuma giden ise honda-shadow 600 cc modeliydi, 750 cc modeli...
  7. hesbup

tum ozgurluk tutkunu arkadaslara sevgiler

Siteye yeni uyelik yapmis olup, boyle bir sitenin varligindan da bugun icin haberdar oldum ve hemen uyelik icin basvurdum. Ben hepiniz gibi motorsiklet tutkunuyum ama ilgim daha cok cruiser ( bazilarimizin yanlis da olsa chopper olarak adlandirdigi) modelleredir. Suzuki gs 650 kullaniyordum ama...