Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz de zamanında 9 m lik tekne sahabısıydık..
Biz de Amiral oluyoz o zaman ;)
1778686447
Toplumun faydasına bazı işletmelerden kar güdülmez..
Kurum zararı devletin diğer organlarından sübvanse edilir.. Burada kar-fayda oranlamasına bakılmadan fayda dan devam edilirdi.. Tabi eskiden...
Ama ülkemizde eğitmensen , en baba sen sürüyorsan , En güçlü, en yüksek cc li motora binmek zorundasın.. Vstroma binen eğitmenden kimse eğitim almak istemez, billur geçerler birde... Hoca dediğin bu motora biner mi yavvv, diye.. E tabi hocanında bastırılmış ego denen duyguları mevcut.. Ezik mi...
Tam bişeyler yazayım dedim , Ama baktım ki benden tecrübelisin,herşeye hakimsin , beni,m tavsiyemden bi cacık olmaz...
Ben olsam Aps,eps,cbs,kdr,fsm,rte,ykm,lcw alayı olsun isterim.. Olmazsa olmazım bunlar..
Bir tavsiye verirsin artık bize... ;)
Biz gençken amerikan traşı kestirirdik..
O zamanların modasıydı.. Ama itlik puştluk olsun diye değil.. Zaten yapmazdık öyle şeyler..
Sanırım 2020 nin başlarında çukur dizisiyle daha bi çoğaldı bu kertenkeleler..
Vartolu hep üstüne bastı taskafa taskafa diye...
Bu çocuk ta eminim aydının...
Sym nin mamba dedikleri motora bak bence..
160 cc ama 250 liliklerle performansta yarışır..
Biraz da gençsen sana uyar..
Piyasası da var..İlgi çeken motor..
Sfr ler çok iyi..Ani kalkış teker falan yapınca bayağı verimli olur..
Uzadıkça bakla çıkartırsın.. Belki bir sonraki zincir , çıkardığın baklalardan tamamlanır. :)