Arama sonuçlarınız

1. bu_rock69

motobike 2026 instgram çekilişinde kazanılan fuar giriş kodunu nasıl active edip bileti alacağım bilgisi olan var mı ?

motobike 2026 instgram çekilişinde kazanılan fuar giriş kodunu nasıl active edip bileti alacağım bilgisi olan var mı ?
  2. bu_rock69

sürücü belgesi yenilemede a2 ehliyet sorunu

arkadaşlar merhaba; sürücü belgesi değiştirmek için randevu aldım bütün evrakları hazırladım gel gelelim ki 2007 yılında aldığım a2 ehliyet sistemde gözükmüyor. sadece 2005 yılında aldığım b sınıfı sisteme yansıyor. bu zamana kadar birçok kez polis tarafından çevrildim kontrolleri yapıldı sorun...
  3. bu_rock69

yenikapı miting alanı motorsiklet yasağı ???

bugun yenikapı miting alanına girmek istedim özel güvenlik 2 hafta önce alanda kaza yaşandığını ve motorsiklet girişinin yasaklandığını söyledi.ısrar edip girmek istedim plaka fotosu alıp şikaayet ediyorlarmış konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  4. bu_rock69

SATILIK 2005 model orjinal HONDA BEAT

2005 MODEL 37 BİN KMDE MASRAFSIZ ... KURYE MOTORU DEĞİLDİR SARAYBURNU SAMATYA ARASI KULLANILMIŞTIR. MODEL YÜKSELTTİĞİM İÇİN SATIYORUM..FİYATI 2250 TL .TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM 0536 215 34 55 ULAŞABİLİRSİNİZ
  5. bu_rock69

2011 Honda PCX 125 hakkındaki düşüncelerinizi alalım !!!

2011 Honda PCX 125 fiyatı ötv indirimi ile 4800 tl bnce gayet şık ve şehir içi için ideal gözüküyor sizce?
  6. bu_rock69

topkapı motorsiklet pazarı hakkında bilgi....

:pr: geçenlerde topkapıya gittim her pazar motorsiklet pazarı kuruluyodu ama kimse yoktu ... pazar kaldırıldı mı yoksa başka bir yere mi gitti....
  7. bu_rock69

honda BEat

selam arkdaşlar hond a beat motorum var. ne tür benzin kullancağımı bilmiyorum her kafadan bi ses çıkıyo sizce kurşunsuzmu yoksa süpermi kullanmaılıyım???