Arama sonuçlarınız

1. xanoria

Alıcam birisini ama bide karar verebilsem...

Arkadaşlar, Şuanda kararsızlığın tam ortasında günlerce debelenmekteyim. Yeni motosikletimi alıcam ama bide kararverebilsem :pale: CBF600 S ABS ile ER-6N ABS arasında kalmış bulunuyorum. Günlerdir modellere teknik özelliklerine bakıp duruyorum ama kafayı yemek üzereyim :pr: lütfen bu konuda...
  2. xanoria

CBF 600 model yılını nasıl anlarım???

Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce CBF600SA almaya karar verdim. Daha önce de Shadow kullanıyordum ama naked modeller daha hoşuma gittiği için tarz değiştirmeye karar verdim. Gitmiş oldugum bayii de iki adet CBF600 vardı ama dikkatimi çeken olay sinyallerin sarı olmasıydı. Sordugumda iki modelinde...
  3. xanoria

İstanbulda oturan ve Honda Cruiser kullanan arkadaşlar

İstanbulda ikamet eden ve Honda cruiser kullanan arkadaşlar. Burda buluşalım. Bilgilerimizi, sorunlarımızı ve çözümlerimizi burda paylaşalım. İlk adım benden...
  4. xanoria

Shadow için sert çanta arıyorum

Arkadaşlar Honda Shadow için sert yan çanta arıyorum. İnternette buldugum bazı çantalar var ama istanbulda nerde bulabilirim bilmiyorum?? :silent: Bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  5. xanoria

Shadow mu Dragsatr mı?

Arkadaşlar klasik cruiser modelleri içinde belkide ençok tercih edilen iki model arasında kalmış bulunuyorum. Eğer yaza kadar beklersem muhtemelen içlerinden birini kesin alıcam ama kafamı karıştıran unserlar var. Mesela sıfır fiyatlarında Shadow su soğutmalı tahrikli olmasına karşın Dragstar...
  6. xanoria

F650 arıyorum

2003 ve üzeri az kilometreli F650GS yada F650CS arıyorum. Satmayı düşünen arkadaşlar msjlarınızı bekliyorum
  7. xanoria

250cc ve üstü cruiser arıyorum

arkadaşlar; 250cc ve üstü cruiser arıyorum 4000ytl peşin gerisini vadeli düşünüyorum toplamda 10000ytl ye çıkabilirim (vadeyle birlikte). Satmak isteyen arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar....

Yeni mesajlar