Arama sonuçlarınız

1. boy

2 Wheels Heaven, Amerika'da durumlar

Merhaba arkadaslar, Uzun bir aradan sonra baglantiyi kopartmamak adina motosiklet.net ailesine tekrar bir merhaba demek istedim. Beni tanimayanlar icin cok kisa ozet gececegim. motosiklet.net in ilk uyelerinden biriyim, yani bana "dinazor" diyebilirsiniz. 2003 ten bu yana 16 sene olmus vay...
  2. boy

Motosiklete genel bakım yapılmadığında oluşabilecek genel problemler

Arkadaşlar, 3 senedir binlerce motora servis verdik. Genelde motosiklet kullanıcılarının dikkat etmediği, motorların bakımını yapmadıkları zaman ortaya çıkabilecek birkaç problemi burada sizlere aktarmak istiyorum. Eskiden sadece bir motosiklet sürücüsüydüm ancak şu an herhangi bir motorda çıkan...
  3. boy

Amerika'dan motosiklet parçası isteyenlere

Merhaba arkadaşlar, Beni tanımayanlara kısaca kendimi tanıtayım. 2003 yılında MT (motosiklet.net) Erhan arkadaşımız tarafından ilk kurulduğu zamanlarda haftasonları buluşup gazlayan ilk ekip üyelerinden biriyim. Üyelik tarihime bakarsanız anlarsınız zaten, 13 senelik geçmişim var. Ancak belli...
  4. boy

2 Wheels Heaven desteğinizi bekliyor...

Merhaba arkadaşlar, fabrizio arkadaşımız şirketin adını bulmam konusunda destek olmuştu, ona tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi de şirketin facebook sayfasını ön plana çıkartmak adına desteğinizi bekliyorum. Lütfen LIKE edip sık sık ziyaret etmenizi rica edeceğim...
  5. boy

FİRMA ADI İLE İLGİLİ ÖNERİLER !!!

Merhaba arkadaşlar, Buradaki bazı aksiliklerden dolayı kurmuş olduğum firma adını değiştirmem gerekiyor. Daha önce koymuş olduğum firma adı IMAGINE MOTORSPORTS idi. Konu başlığı altında önerilerinizi bekliyorum. Firma adının motosiklet ile ilgili kavramlar içermesi iyi olur. Bir elin nesi var...
  6. boy

Bunca aradan sonra BOY'dan herkese selamlar !!!

Merhaba arkadaşlar, Şu anda sitenin toplam abone sayısı kaç oldu bilemiyorum ama ben siteye girmeyi bıraktıktan sonra binlerce yeni kişi gelmiştir. 4 seneden yeni olanlar beni tanımaz, belki yazılarıma denk gelmişsinizdir çünkü binlerce yazım vardır burada. Bugün de beni siteden Oğuzcan adlı...
  7. boy

[MT] Pocketbike, Minibike, Midibike Kullanıcıları Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar, Pocketbike, minibike, midibike kullanan arkadaşlarla bu başlık altında toplanalım, bilgi paylaşalım, toplanalım, ortalığı birbirine katalım. Bu motorlara yurtdışında çok fazla ilgi duyuluyor ama sanırım ülkemizde çok sayıda kullanan yok. Belki bu vesileyle bir araya geliriz...
  8. boy

Türkiye'de nasıl yarışçı olabilirim?

Merhaba arkadaşlar, Birçok arkadaştan "nasıl yarışçı olabilirim?" şeklinde soru geldiğinden bu konu hakkında artık detaylı şekilde bilgilendirme yapma gereği duydum... Gerçekten yarışçı olmak istiyor muyum? Öncelikle bu işi gerçekten yapmak isteyip istemediğiniz konusunu netleştirmek için...
  9. boy

İzmit Körfez Pistinin İşletmesi Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz gibi belirli aralıklarda İzmit Körfez Pisti'nde pist organizasyonları düzenlemekteyiz. Onun dışında bazı başka gruplar da haftasonları pist organizasyonları düzenlemektedir. Benim bildiğim senelerdir kişi başı 150 TL gibi bir ücret alınmaktadır ve karşılığında da...
  10. boy

[26 Temmuz 2009 Pazar] İzmit Körfez Pisti Organizasyonu

Merhaba arkadaşlar, 26 Temmuz 2009 Pazar günü İzmit Körfez Pisti Organizasyonu olacaktır. Piste girmek isteyenler bana haber versin. Piste girmeden önce ufak bir briefing verilecektir. Kimsenin güvenliğini riske sokmamak adına kurallara uymayanlar pistten çıkartılacaktır. Organizasyon boyunca...
  11. boy

Bizim kızlar ve ilk motorları...

Merhaba arkadaşlar, Bizim kızlar emeklemeye başladı, ben de çok geç kalmayalım diye onlara bu ufak aleti aldım. Tabi esas olarak onlardan önce bahaneyle ben bineceğim :) İkisi de motosiklete çok ilgili şimdiden, Ceren benim kucağımda oturup baştan sonra Superbike yarışlarını izliyor ve hiç...
  12. boy

çok Ucuza Motosiklet Lastiği...

Merhaba arkadaşlar, Elimde yarıştan kalma sıfır ve iyi durumda kullanılmış lastikler bulunmaktadır. Daha da eskimeden elimden çıkartmak istiyorum. Şu anda döviz piyasasının da çok yüksek olması nedeniyle en ucuz lastik 900-1000 TL civarındadır. Elimdeki kullanılmış ama çok iyi durumda olan...
  13. boy

2009 MotoGP, GP125, GP250 Takvimi, Yarış Yorumları Başlığı

Geçen haftasonu Phillip Island pistinde yapılan WSBK ve WSS yarışları ile 2009 yarış sezonu nihayet açıldı. Bu sene yarışmayacağım için tüm yarışları çok sıkı takip edeceğim ve önceki senelerde olduğu gibi tüm videolarını arşivleyeceğim. Tüm yarışlardan sonra yorumlarımızı paylaşacağımız bir...
  14. boy

2008 MotoGP sezonunun "EN" leri...

Valentino Rossi Tüm dünyanın benimsediği, diğerlerinden farklı olduğunu kabullendiği, bu işin kitabını yazmış "doktor" lakaplı efsane sürücü. Kendine özel stili, korkmadan yaptığı ataklar ve istikrarı sayesinde en çok şampiyonluğa imza attı. Özellikle kafada giden adama bekleyip son iki üç...
  15. boy

2007 model motosiklete 2004 tarihli ceza !!!

Merhaba arkadaşlar, Bugün Karayolları Genel Müdürlüğü'nden bir tebligat yazısı gönderdiler. Şu anda kullanmakta olduğum 2007 model olan ve 2008 yılının Şubat ayında satın aldığım Honda CBR 600RR motosikletin plakasına 14.01.2004 tarihli FSM Köprüsü Nakit Gişesinden Kaçış ile ilgili 18 TL...
  16. boy

Cbr125r : Bayandan, Bakımlı, Temiz, Kapalı Garaj Motoru

Merhaba arkadaşlar, Eşim çocuklar nedeniyle binemediğinden ve iki motorun artık fazla geldiğinden dolayı motorunu satmaya karar verdik. MT'nin en eski üyelerindenim, çoğu kişi tarafından tanınan biriyim. Motor konusunda garanti veririm. Apartmanın içerisinde durduğundan özellikle kışın hava...
  17. boy

SSANGYONG Actyon Sports hakkında

Merhaba arkadaşlar, Kızlarımız ailemize dahil olup kişi sayımız artmış olduğundan Peugeot 207 boyut olarak yetmemeye başladı ve bir süredir daha geniş ve rahat bir araç alıp almama konusunda düşüncelerim oluştu. Gerçi şu anki kriz ortamında bu tür bir hareket ne kadar doğru olur bilmiyorum ama...
  18. boy

BOY ile TIRT MURAT haftasonu Körfez pistinde kapışıyor...

Merhaba arkadaşlar, Bu Pazar (2 Kasım 2008) ben (boy) ve muRRat nickli Murat arkadaşımız (herkes onu TIRT MURAT diye bilir), Murat'ın bana kafa tutması ve "ben seni pistte geçerim" diye iddia etmesi sonucu bu iddiayı piste taşımaya karar verdik. Bu güzel ve eğlenceli günde hepinizi aramızda...
  19. boy

Sıfır motosiklet botu - 100YTL

Durumu : Sıfır, hiç kullanılmamış Satın alındığı yer : Almanya Cinsi : Deri Numara : 42 Fiyat : 100YTL
  20. boy

Türkiye Pist Şampiyonası 3.Ayak Superstock 600 C Sonuçları [boy üçüncü]

Merhaba arkadaşlar, Bu haftasonu Türkiye Pist Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Körfez Pistinde yapıldı. Ben Cuma günkü antremanlara katılmadım, Cumartesi günü bir ısınma, iki sıralama turuna girdim. Hava inanılmaz sıcaktı. Pisti sözde adam etmişler, yamalara döktükleri asfalt o kadar kötü ki...

Yeni mesajlar