Arama sonuçlarınız

1. ttopchu

2007 genel seçimleri anketi

Merhaba arkadaşlar bakalım motosiklet.net üyelerinin seçime yaklaşımları nasıl?
  2. ttopchu

Buji Ile Ateşlemeli Motorlarda Tek Nokta Yakit Enjeksiyon Ve Karbüratör Sistemleri

Görüyorum ki bazı arkadaşlar sadece marka fanatikliği adına; yok efendim cruiser tarzı motorlarda enjeksiyon olmaz, chopper dediğin karbüratörlü olur, karbüratörlü makina bozulmaz gibi ilginç yaklaşımlarda bulunuyorlar. Yok efendim enjeksiyonlu motorun tork değerleri cruiser tarzına uymaz torku...
  3. ttopchu

Evinizde otururken kasksız motosiklet kullanmaktan ceza yiyebilirmisiniz?

Ülkemizde cevap evet!!!! Ev arkadaşım motosikletimle gezerken bir fırının önünde durmuş (izmiri bilenler için küçük parktaki üniversiteli2) arkadaşlarıyla muhabbet etmiş. Cafelerde oturmak üzere (küçük Park) motoru en yakın yere park edebilmek için kaskı kolunda hareketlenmiş (park edeceği yer...
  4. ttopchu

İzmirden 8000 km masai (suzuki turkiye güvencesinde) grand eagle 250cc 2250ytl

arkadaşlar motorumu büyütmek istemekteyim (suzuki intruder c800 ile) güzel bir adet buldum. O yüzden canım grand eagle ımı satmaktayım fiyat olarak 2250 ytl civarı düşünüyorum. Sisybar yan ve arka çanta öncam sisfarı airbrush motor koruma demiri açık eksoz (6000 km de açtırılmıştır) gibi...
  5. ttopchu

azami sürat?

TÜRKİYE'DE ARAÇLARIN UYMASI GEREKEN YASAL HIZ SINIRLARI ARAÇ CİNSİ YERLEŞİM YERİ İÇİNDE YERLEŞİM YERİ DIŞINDA OTOYOLDA (Km/Saat) (Km/Saat) (Km/Saat) Otomobil 50 90 120...
  6. ttopchu

izmir bornova

merhabalar arkadaşlar öncelikle böyle güzel bir forum oluşturanlara emeği geçenlere teşekkürler. Yaklaşık 8 ay kadar asker arkadaşın emanet 97 model drag star ını (650CC) kullandıktan sonra (askerliği bitince geri aldı :) ) kendime bütçem dahilinde motana (suzuki türkiye) nın getirdiği masai...

Yeni mesajlar