Arama sonuçlarınız

1. printman

TMF İstanbul Bölgesi Yeni Hakem Alımı ve Semineri

Arkadaşlar TMF İstanbul Bölgesi yeni hakem alımına başlamıştır. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Uploaded with ImageShack.us
  2. printman

Nihayet bir GS sahibi oldum.

Cbr 125, Kawasaki ER5, BMW R110 R, Suziki Bandit, Aprilla RSV Mille, Honda Transalp derken, sonunda hayalimdeki makina GS'e sahip oldum. Çok mutluyum. Allah yüzümü kara çıkartmasın, kazasız belasız hepimize hayırlı sürüşler. By printmaneyup at 2011-04-24 By printmaneyup at 2011-04-24 By...
  3. printman

Benzin alırken motordan inelim

Bu aksam eve dönerken girdiğim benzincide pompacının şu soru ve uyarılarıyla karşılaştım: • iyi akşamlar efendim, • 95 oktan mı? cevap : evet • ne kadar? cevap: 30 TL • kapağı açın ve şimdi motosikletten inelim lütfen, güvenlik açısından. cevap: ?? yok ki. 2 saniye sonraki cevap: anlamadım...
  4. printman

Ekzosttan patlama sesleri

benim motorda bir süredir ekzosttan patlama sesleri geliyor. Şöyleki: gaza yüklenip süratlendikten sonra, bir üst vitese geçme zamanı geldiğinde, gazı komple bırakıp vites yükseltmeyip motor frenine geçince ekzosttan patlama sesleri geliyor. seyir halinde kulağıma hoş gelen ve güzel bir...
  5. printman

Motosiklet Pazarı

Geçen hafta PAZAR GÜNÜ ilki düzenlenen MOTOSİKLET PAZARI’ndaydım.. Motorunu satmak, takas etmek isteyen herkes gelmiş… Motosiklet malzemesi, aksesuarları satan başka motor firmaları da vardı..Gerçekten renkli bir etkinlik olmuş..İstanbul’da böyle bir organizasyonun yapılması güzel bir...
  6. printman

Neden hep düşüyorum, yok mu çare?

Son bir senede tam 4 kez aynı şekilde kendimi yerde buldum. Hepsinde de sağ tarafa motoru devirdim. hepside aynı şu şekilde oldu: 1. veya 2. vitesde çok düşük hızda seyir ederken birden önüme ani olarak fırlayan arabaya çarpmamak için ön frene asıldım, gidon hep sağa döndü ve ön tekerlek...