Arama sonuçlarınız

1. F

Motor lastikleri hakkında bilmeniz gerekenler

1- Lastiklerimi en ekonomik koşullarla nereden temin edebilirim? Genellikle bunun için en uygun yol eğer gümrük masrafları ve prosedürleri söz konusu değilse, posta yoluyla ısmarlayıp satın almaktır.Ancak bu durumda lastikleri taktırmak ve balansını yaptırmak için ayrıca para harcamanız...
  2. F

Sattılık mondial 350cc yeni başlayanlar için sorunsuz...

Motorda yapılanlar ve takılanlar; Arka beşik değişti ve boyandı Ön far değişti Ön çamurluk değişti Arka stop değişti Işık sistemi 7'li çanta içlerinde Telofon şarz etme kablosu ve adaptörü Eksoz sistemi Koruma barı krom Korna cbx 750 orjinal kornası Beşli çanta Sperlik camı ve ayakları Ön...
  3. F

suzuki 250 GT serisi

Arkadaşlar yeni aldıgım motorsikleti arkadaşalar arasında paylaşmak istedim. :bestmt: Model:2005 Renk:vişne çürüyü ::tutkuy:: Plaka:35/AU/5598 Km:3789 Üçünü sayibiyim motorumun maşallahı var:cat: - Motorumu gören arkadaşlar oldu en sonki toplantıya gelmiştim ordan hatırlayan...
  4. F

''Arkadaşlar aranıza katılmanın sevincini yaşıyorum''

Slm arkadaşlar ben izmir heşrefpaşa'dan katılıyorum//'':cherry: Aranıza beni kabul ettiyiniz için tşkler!!:cherry: Motorum var markası kanuni 250 çok memnunum herkese tavsiyemdirr:pr:

Yeni mesajlar