Arama sonuçlarınız

1. albts

1. köprü ogs

arkdaşlar ben 1. köprüden zorunlu geçmek zorunda kaldım bilmiyordum yani kaç geçtim bunu cezasını nasıl ödeyecez nasıl öğrenece bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim
  2. albts

ARN 150 motor ustalarından cvp

arkadaşlar alırken adam bana 125cc olanlar 8,4hp buda 1 beygir fazla 9,4hp dedi 7,5 kesinlikle değil 151rs lerden fazla olduğuna eminim zaten adam onuda örnek göstererek söyledi performans olarak zaten 7.5 tan fazla olduğu belli ayrıca kullanma klavuzundaki bilgilerin yalnış olduğu kanısındayım...
  3. albts

keeway ARN 150 kullananlar buraya..

arkadaşlar belki 125 lik modelinden fazla büyük bir farkı yok ama yinede kullanan arkadaşların düşüncelerini bekliyorum egzost değişmiş (süper ayrıca paslanmıyo) 125lik olan modellerde egzost mondial 125mt ile aynı bu üzücü bir durum motor 9,4hp ayrıca prespektüste depo 7 litre yazıyo ama 5,5...
  4. albts

ne adamlar var yaa!!! (resimli)

ARKADAŞLAR YORUMU SİZE BIRAKIYORUM
  5. albts

arkasındakini sevenler okusun!!

gecen trafikte un kapanı tarafları azar azar ilerliyoruz aralara girerim ama gerek duymadım bide arkamda bir arkadaş vardı o arada bir MZ sesi duydum bağırta bağırta aracların arasına öyle bir dalıyoki ne kask var bişe kendisindede kızdada görmenizi istadim bu nedir yaa nereye yetişiyorsun...
  6. albts

arn 150 depo ????

arkadaşlar motorun kitabında depo 7 lt yazıyor ben ilk aldığım gün adam 5 ytl benzin koymuş ibre yerinden oynamamıştı bende gidip benzinciye depoya bir baktım dibinde alla alla dedim adama fullemesini söyledim 16 ytl benzin daha aldı sanırım 20ytl civarı doluyo yani 7 lt ben bu 7lt benzinle 00...
  7. albts

agip yağları

arkadaşlar 4 zamanla agip marka motor yağını nerede bulabilirim istanbulda
  8. albts

arn 150 mi hızlı 151 rs mi geçer??

arkadaşlar bildiğiniz gibi keeway iyi yapmış arn nin 150cc olan modelini çıkarmış zaten o kasaya 125 sanki hafifdi biraz neyse sizce artık diğer markaka özellikle mondial 151rs yi geçermi performans olarak bu motor:bounce:
  9. albts

işte 1956 mondial

linke tıklayın diycem şimdikilerden daha kaliteli diyebilirim http://www.motorbike-search-engine.co.uk/classic_bikes/1956%20mondial.jpg
  10. albts

gilera runner fxr180

arkadaşlar 2000 model 15000 km de gilera runner fxr 180 gittim gördüm adamlar al kaçırma temiz dedi 2500 ytl den aşşa olmaz diyolar ama jantta çatlak varmış kafam takıldı sizce alınır pazarlık edilirmi kafam karışık ne dersiniz rengi siyah iki zamanlı olması nasıl sizce 21 bg sizce çok sorun...