Arama sonuçlarınız

1. Levsy

konu açayım dedim açtım

gecenin bu saatinde canım çok sıkılıyordu ne yapayım ne yapayım diye düşünürken mt de konu açmak aklıma geldi bende açtım :)
  2. Levsy

A2 Sınavında Sırat Köprüsünden Düşmek

Uyarılara rağmen sabitlemediler Motosiklet ehliyeti almak için direksiyon sınavına katılmaya hak kazanan 3 sürücü adayı, sınav yapılan parkurda sabitlenmeyen metal rampa nedeniyle hastanelik oldu. Yetkililerin, uyarılarına rağmen önlem almakta geciktiğini savunan adaylar, “Kaza olana kadar...
  3. Levsy

Guinness 2014 - Dünyanın en Büyük Motosikleti

Dünyanın en büyük motosikletini yapan İtalyan Fabio Reggiani, ismini Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdırdı. 5.10 m yükseklikte ve 10.30 m uzunluğundaki motosikletin ağırlığı ise tam 5 ton. Dünyanın sürülmeye müsait en büyük motosikletini inşa eden Reggiani, "İnsanlar dev motorumun üstünde...
  4. Levsy

Ankara Beytepe'de Pizza Dağıtımı İçin Kurye Aranıyor

Bilkent Beytepe Köyü'nde faaliyet gösteren biz Pizza salonu için kendi motosikleti ile çalışacak motokurye aranıyor. Eleman ihtiyacı acildir. İlgilenen arkadaşlar için irtibat: Tel.: 0312.227 00 30 - 227 00 34 GSM: 0546.475 72 05 Yetkili: İsmail İnanç GSM'den gece 22:00'ye kadar aranabilir.
  5. Levsy

Memet şimdi sudan geçecek

Tıklanma rekoru kırmış bir video daha :) OhZnCRVFvyo
  6. Levsy

İzmir Polisinin Twitter Müdahalesi

İzmir'de bir Twitter hesabı açılmış, burada insanlar trafikte radar uygulaması ve çevirme olan noktaları anlık olarak paylaşarak birbirlerini uyarıyorlar. Böyle bir Twitter hesabı olduğunu ve takipçilerinin de hızla arttığını farkeden İzmir trafik polisi duruma müdahale ediyor. Akla hemen...
  7. Levsy

2013 Trafik Cezaları

Maliye Bakanlığı, 2013 yılında trafikle ilgili hangi suça ne kadar para cezası kesileceğine ilişkin listeyi Emniyet Genel Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili diğer birimleri gönderdi. Kırmızı ışıktan hıza; ehliyetsiz araç kullanmaktan telefonla konuşmaya; korsan taksiye binmekten kaza yerinden...
  8. Levsy

81 ilden 81 bisikletli Anıtkabir'e

Türkiye'nin dört bir yanından gelen bisikletliler, 10 Kasım'da Ankara'ya ulaşacak. “Atamızın Yolundayız” etkinliği kapsamında bu yıl 5.’si düzenlenen Anıtkabir ziyareti için Şişli’den start verildi. Bisikletleri ile Anıtkabir'e ulaşacak olan bisikletçiler Kartal’da kısa bir mola verdi...
  9. Levsy

Bu kazadan sağ kurtuldu.

Eleman 50 metre kadar havada taklalar atarak uçuyor :cyclopsan Avustralya’da yaşanan korkunç kazada hızla gelen motosiklet sürücüsü yolda duran römorka çarptı. Havaya uçan ve metrelerce uzağa fırlayan sürücü kazayı kırık bir kol ve kırık bir bacakla atlattı. Görüntüler bir başka motosikletin...
  10. Levsy

Vergi borcu olan araç bağlanacak

Trafik cezalarıyla işim olmadı ama hayatım boyunca MTV vs gibi vergileri zamanında ödemedim. 2,5 yıl yani tam 5 taksidi gecikmeli olarak faizleriyle ödediğim de olmuştur. Bundan sonra dikkatli olmak lazım. 2013'ten itibaren işler değişiyor. Belli bir borcu aşan araçlara önce uyarı sonra haciz...
  11. Levsy

Mal motorcular buraya :)

Az önce motorumun yağını değiştirirken, geçen yaz başıma gelen bir olayı hatırladım :) Apartmanın cillop gibi zeminli bahçesinde yağ tapasını takmayı unutarak 1 litre yağı kartere dökmeye başlamıştım. Olayı farkedesiye kadar yağın yarısından fazlasını boca etmiştim bile. O an nasıl bir...
  12. Levsy

Cehennem Melekleri Türkiye'ye Geliyor.

Daha önce Türkiye'de bir kamyon sopa yiyen zebaniler bir kez daha Türkiye'ye, bu sefer İzmir'e geliyorlar :) Dünya’nın her yerinden toplam 500 kişinin katılacağı 'Asya Run Partisi'ne sadece Almanya’dan 300 kadar Hells Angels üyesinin katılacağı öğrenildi. Kendilerini özgür motosiklet kulübü...
  13. Levsy

Gülhane Parkındaki Ceviz Ağacı

Bugün ölüm yıldönümü, 8 yıl olmuş :pale: vMplAZrqFgk
  14. Levsy

Bu adam serbest, dikkatli olun.

Olayın kahramanı ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılıyor :pr: "Kendi kanunlarını uygulayacaksın abi" düşüncesine artık katılma konusundaki ilerleyişim beni korkutmaya başlıyor ::saad:: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/26698/19636780/1/ofkeli-surucu-bakin-ne-yapti.aspx
  15. Levsy

Türkler Buz Hokeyi Maçında

Maç denince akla öncelikli olarak futbol gelir. Oysa bizde maçın hemen her türlüsü var, örneğin buz hokeyi. Az önce harika bir maç buldum, mutlaka izlemelisiniz. İnternette yabancı örnekleri de çok, ama bizden adamları seyretmek başka tad veriyor be :) 25186 Link...
  16. Levsy

Vicdani Ret uygulaması görüşmeye açılıyor

Askerlik yapmak istemeyen kişilerin bir hak olarak kullanmak istedikleri Vicdani Ret uygulaması en geç önümüzdeki hafta bakanlar kurulunda görüşülecek ve bir karar çıkacak. Az önce Adalet Bakanı, Milli Savunma Bakanlığının bu konuda çalışma hazırladığını ve konunun bahsettiğim sürede bir karara...
  17. Levsy

Fren yapınca parklar ve gösterge ışıkları da yanıyor

Bir ay kadar önce vites göstergemin 1. ve 5. vites ışıkları yanmaz oldu ve bunu pek önemsemedim, boş ışığının yanması bana yetiyor çünkü. Bu sorunla bir bağlantısı var mı bilemiyorum ama, bugün fren yapınca stop lambası ile birlikte ön/arka parkların ve gösterge ışıklarının yandığını farkettim...
  18. Levsy

Engelli Motosiklet Sürücüleri Didim'de

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği '800 Kilometre Engelli Projesi' kapsamında geçen Salı günü, sepetli motosikletle yola çıkan Hüseyin Eroğlu ve kendisi gibi bedensel engelli olan arkadaşı Aydın Erkuş, Aydın'ın Didim İlçesi'ne ulaştı. İki arkadaşın Muğla'da sona erecek yolculukları...
  19. Levsy

İlk Yerli Motro, Üstelik %40 Benzin Tasarrufu

Kayserili sanayici Hasan Basri Özdamar, tamamen yerli kaynaklarla geliştirdiği tek silindirli ve yakıttan yüzde 40 tasarruf sağlayan enjeksiyonlu motorunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tanıtarak, söz aldı. Özdamar, Erciyes Dağı'ndaki Mirada Del Lago Otel'de Başbakan Erdoğan'a geliştirdiği...
  20. Levsy

Hazırlık Maçında "Çakma" Orduspor

‘UEFA’ya rezil olma ve ceza korkusu’yla Almanya ile Hollanda’nın amatör liglerinde oynayan futbolculardan bir takım kurulup, Orduspor formasıyla sahaya sürüldü. BÖYLESİ ne görüldü, ne duyuldu... Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Orduspor, Hollanda kampında De Graafschap ile oynadığı özel...

Yeni mesajlar