Arama sonuçlarınız

1. D

aranızdayım motoruma kavuştum arkadaşlar

selam arkadaşlar ve artık motorumla aranızdayım. er-6f aldım darısı motor tutkusu olupta motoru olmayan arkadaşlara... arkadaşlar resim aşşağıda inşallah becere bilmişimdir resim eklemeyi herkese kazasız belesız sürüşler <a href="http://img113.imageshack.us/my.php?image=goruntu0496hi.jpg"...
  2. D

bu şuhursuzca olaya çare bulunur fikir verin

arkadaşlar herkese slm. p.tesi kredi başvurusu yaparak almak istediğim er-6f motora ötv saçmalığı yüzünden kavuşamıcam. ya 2-3 milyar kazık aptalca fazla ödeyerek alıcam yada öle motora sitelerde bilgisayarın önünden bakmaya devam edicem. sizce ne yapılmalı bi fikir verin yaw...
  3. D

Fikir Ve öneri

arkadaşlar öncelikle herkese selam.... yoğun kafa karışmalarından sonra ER-6n almaya karar verdim bu motoru kullanmış veya motor hakkında bilgisi olan arkadaşların motorun artıları ve eksilerini bana sölemesi benim için velinimet olur....! herkese kazasız ve belasız sürüşler....! şimdiden...
  4. D

:::::::lütfen Fikirlerinize Ihtiyacim Var:::::::

slm arkadaşalar, felaket bir çıkmazdayım daha önceleri scooter motorsiklet kullanıyordum motorumu sattım şuan hayellerimi 600 rr süslüyor fakat vitesli ve race motorlar hakkında pek fazla tecrübem yok param var albilirim fakaat cesaret edemiyorum. hele sitedeki kazaları da görünce çok çekindim...