Arama sonuçlarınız

1. C

Ehliyet ve ilk motor

İlk etap tek motor, Tvs Jupiter 110 olacak gibi. Sonra hatuna Mondial, para biriktirip sonra yükseltmeler. Kask olarak Bu kaskı önerir misiniz? ECE belgeli, çeneden açılır bir model. 1780749308 A sınıfı olacak Zafer hocam. İsteğim de o yönde idi.
  2. C

Ehliyet ve ilk motor

İyi diyon hoş diyon, %100 hak da veriyorum, maalesef bütçe. Her ay kendimi 3k yol parasından bir kurtarayım da.
  3. C

Ehliyet ve ilk motor

Eşime de Mondial Turismo 50i beğendik gibi. Yamaha D'light Biraz bütçemizi aşıyor. Daha sonra upgradeler ile devam edeceğiz sanırım.
  4. C

Ehliyet ve ilk motor

Peki hocam, 2. elde 40 bin civarına yapılacak başka bir öneriniz var mı? Bir de 2. bir soru olarak aynı fiyat bantlarında eşim için de bir motor düşünüyoruz. Kendisi Jupiter'i biraz tipsiz buldu :LOL: O da saçlarına kaynak yaptırmaktan vazgeçip benimle ehliyet+ motor sevdasına katılacak.
  5. C

Ehliyet ve ilk motor

Çok daha mantıklı bir yöntem olurmuş. Öyleyse Jupiter 110 makul bir motor diyebilir miyiz?
  6. C

Ehliyet ve ilk motor

Jupiter 110 modeli bir tane buldum açıkçası, 8.000 kilometrede ve 38.500 gibi bir rakamı var. Şahsın kendi motoruymuş. Link paylaşmak forumda yasak mı değil mi bilmiyorum, dilerseniz dm'den atabilirim. Bütçeyi ah bir arttırma şansım olsa :) A ve A2 arasında çok bir fiyat farkı yok, dediğiniz...
  7. C

Ehliyet ve ilk motor

Ekipmansız asla =) Jupiter için bir yorumunuz var mıdır hocam?
  8. C

Ehliyet ve ilk motor

Merhabalar, Aranıza yeni katıldım. 35 yaşındayım ve hiç ehliyet almadım. İşe gidip gelmek için ve arada eşimle kısa mesafelerde gezinmek için bir motor/scooter almayı planlıyorum. Radarıma takılan Tvs Jupiter 110 ve 125 modelleri var. Bütçem yaklaşık 35k civarında. Jupiterler iyi bir seçim...

Yeni mesajlar