Arama sonuçlarınız

1. Zamanyolcusu

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Maalesef biliyorum ancak en azından burada boş vaaz dinlemek zorunda kalmayız. Hiç yoksa küf kokulu, boyasız odalarda parti üyelerinin başını şişirirler "dava aaabi, davaaa" diye dolanırlar :) ama gerçekten en azından bir şey yapmaya çalışmış olurlar, gerçekten saygı duyarım. "Güç (erke) sahip...
  2. Zamanyolcusu

Baş tacısın, başım gözüm üstüne. İşin özeti DEVLET YAPISI EĞER İSTERSE bütün bu sorunları 1 günde bitirir. Demem o ki, yetkili organlar bu düzenlemeleri yapmak istemiyorlar ya da bir sırası var. Örnek olarak, trafikte kavga için araçtan inmek hususunda büyük bir yaptırım yapıldı, eminim ki...
  3. Zamanyolcusu

Ah ulan kamyoncu ahhh .. O kadar uğraştığın, prodüksiyonlu güzel bir iş çıkardın, g@ylerle ve ineklerle cebelleştin, gezi videon 3 gün konuşuldu, unutuldu gitti. Bir de şuraya bak. Millet sırf dedikodu ihtiyacını karşılamak için 2025 Nisan ayındaki konuyu hortlatmış. Sana dedim kamyoncu, sana...
  4. Zamanyolcusu

Yaz sıcakları Hk.

Allah kolaylık versin. Mecbur olduğun için kullanıyorsan ve amaç "işe git-gel" ise .. Scooter aracına bir akü almalısın. Modelini bilmiyorum ama belki daha geniş seleli, daha geniş bagajlı, daha iyi amortisörlü bir scooter almalısın. O şekilde daha konforlu işe git-gel yaparsın. En önemlisi...
  5. Zamanyolcusu

Sivas'ta 1. Motosiklet festivali..

Videoda güzel görseller seçilmiş. Bir de Sivas Jandarma Binası ya da Selçuk Anadolu Lisesi görseli bekledim ama gelmedi. İmkanı olan gitsin, hiç yoksa ufkunuz açılır şehircilik/tarihi yapılar ve gastronomi anlamında (hem de sadece merkezde dolaşarak). Kadim Selçuklu Şehri Sivas'a ve Sivaslı...
  6. Zamanyolcusu

Yaz sıcakları Hk.

1. seçenek tabii ki bu varoş aracı bırakman. Madem sana konfor yerine çile veriyor, neden bu çileyi çekiyorsun? Çekme! 2. seçenek scooter kullanmak olabilir. En azından daha konforlu hissettirir. Kıyafet vb. hiçbir şey seni bu bahsettiğin durumdan kurtaramaz. İlla süreceksen, akşam sürmen...
  7. Zamanyolcusu

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Adamı çağırıyorsunuz, sonra da "neden geldi" diyorsunuz. Muzo, Beetlejuice gibidir, 3 defa çağırırsanız, bir anda yanınızda belirir. Şu an buralarda bir yerlerde olduğuna eminim ancak büyük yemin ettiği için kendini açığa çıkaracağını sanmıyorum. Paylaşımın için tebrikler. Maalesef bu harika...
  8. Zamanyolcusu

Kapı gıcırtısı cinayeti: Bu toplum nereye gidiyor?

Tam g@tten toplum analizi yapmayı kendine görev edinmişler için bir konu başlığı olmuş, tebrik ederim. Ben de bir çıkarım yapmayı düşünüyorum, belki sonra toplum mühendisliği falan da yaparım. Çıkarımım; O marka ve model (hatta renk) Peugeot kullanan adam düzgün adam olamaz, düzgün bir hayat...
  9. Zamanyolcusu

büyük turun teaserı hazır iyi seyirler

Forumun kalite çıtasına göre güzel ancak gelişmen için bazı şeyler söylemek zorundayım. Örnek olarak Intro gereksiz uzun (direkt 12. saniyeden başlayabilirdi) ve her sahnenin geçişi "süre skalası olarak" birbirinden bağımsız. Genel bir ortalama belirlemek gerekiyor. Örnek olarak video...
  10. Zamanyolcusu

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

Dünden beri cevap yazmaya çalışıyorum ancak forum berbat durumda. Her anlamda bu kadar kalitesiz bir ortamda takılmayı reddediyorum, kendime de yediremiyorum. Muzaffer Bey, şimdiden kusura bakma. İnsanın kendisine biraz saygısı olmalı, Yine de seni cevapsız bırakmak istemedim. 1-) Kim anlamıyor...
  11. Zamanyolcusu

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

En az 5 senesi var gerçi .. Cahillik yıllarından. https://hizliresim.com/kj7hegd Nasıl resim yükleniyor buraya? Direkt iletimin altında gözükmesini istiyorum.
  12. Zamanyolcusu

Gitmedim de, arada merak edip senin mesajlarına bakıyorum. Haftalık rutinimin bir parçası hâline getirdim seni, bu sebeple beklentim yüksek. Her gün bir karikatür açmak gibi bir eylem benim yaptığım. Maksat eğlence olsun. Kamyoncu kim vallahi bilmiyorum, birkaç yorumunda g@y olduğundan...
  13. Zamanyolcusu

Vay be Muzaffer'ciğim. Sana en ılımlı yaklaşan adam bile sonunda "abicim, çocuk, anlamıyorsun" çekmek zorunda kaldı. Lütfen kendini bir gözden geçir vallahi dostun kalmayacak, konularına yazan olmayacak. E o zaman ben ne okuyacağım? Dışarıda bulamadığı onayı, saygıyı, ciddiye alınmayı burada...
  14. Zamanyolcusu

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Yine haklısın Muzaffer Bey'ciğim ama açıklamama izin ver. Normalde zaman yolcusuyum, mesajımda da belirttiğim gibi "şu sıralar" karadelikler arası yolculuk yapıyorum. Özet; Aslında zaman yolcusuyum ama hobi olarak karadeliklere de girip çıkıyorum. Poffff "karadeliklere girmek-çıkmak" bak...
  15. Zamanyolcusu

Evet, isteyen herkes bunu yapabilir. Umarım böyle bir şey başına gelmez. Bu tip bir ortamdan sadece eğlence beklemek gerekiyor. OC olmaya gerek yok (Original Character). Şahsen OC olmak hiç istemem; yani orijinal karakterimi buraya koymak, olayları gerçek hayatıma yansıtmak beni sadece...
  16. Zamanyolcusu

Ben sadece bir zaman yolcusuyum. Ton618 ile Messier 87 arasında seyahat ediyorum şu sıralar. Başlıklarına yorum yazmama izin verdiğin için teşekkürler. Zaman buldukça (daha doğrusu boş vaktimin fazlalığından sıkıldıkça) eğlence için uğrayacağım. Gerçek bir entertainment human profilisin...
  17. Zamanyolcusu

https://hizliresim.com/5birray https://hizliresim.com/57s9ihh https://hizliresim.com/myuqsaf https://hizliresim.com/nzg7x9d Çok araştırmacı bir insana benziyorsunuz. İzin verirseniz, ben de konularınıza yorum yazmak istiyorum. Lütfen bu konuda beni bilgilendiriniz. Deneme süreci kabul...
  18. Zamanyolcusu

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Bu işte bilmen gereken tek şey, viraj aldığın tarafına sarkmanın, hele ki dizini pergel gibi açmanın sana da viraja da bir faydası yok (gerçek hayat sürüşünden bahsediyorum, yarışçıysan başka). Videoda gönderdiğin tip bir virajı motosikletin üstünde dimdik durarak, sadece bakışını doğru...
  19. Zamanyolcusu

Hem gezdim hem köfte hem de gözleme yedim

"Yoğurtun yanına ayran ne alaka" hem dişlerin için iyi, hem de probiyotik; yani bağırsakların için iyi. İyi âlâka. "Köfteyi beğenmedim" köfte genel olarak et anlamında beğenilecek bir ürün değil. Sivas köftesi gibi eti hissettiren köfteler dışında köfte işi dolandırıcılık bile diyebilirim...

Yeni mesajlar