Arama sonuçlarınız

1. wharunildiz

Egzozdan yanık pis zift kokusu gelmesi HK.

demin yine denedim motor ilk marşında,ısındıktan sonra veya uzun süre kullanımında aktif egzozdan tuhaf bir koku gelmiyor sadece yoldan geldikten sonra istop ediyorum motoru ve iki dakka falan sonra geliyor egzozdan koku
  2. wharunildiz

İnşaallah öyledir içim rahatlar
  3. wharunildiz

15 bin km de sakin ve düzenli olarak kullanıyorum bakımları eksiksiz yapıyorum sadece bujiyi değiştirmedim bazen tekte almıyor marş ikincisinde alıyor. Yakıtı opetten veya shellden alıyorum hep. Yakıt tüketimim artı 1777894303 Egzozun içerisinede işiyemez yani bide iki gündür geçniyor
  4. wharunildiz

Dostlar Merhaba Scooter Motorsikletimde son iki gündür aşırı derecede yanık zift kokusuna benzer çürük bir koku geliyor. Motorun gidişinde çalışmasında herhangi bir tuhaflık yok fakat durduğumda egzozun içerisinden çok yoğun şekilde bu koku geliyor yakıt tüketimim biraz artı. Varmı bu durumu...
  5. wharunildiz

sürmek artık zevk vermiyor

ben daha çok durgun ve kötü hissetiğim zaman daha sakin kullanıyorum bende biraz tersi oluyor yaramazlık zamanları çok iyi hissetiğim zamanlar oluyor :))
  6. wharunildiz

sürmek artık zevk vermiyor

şuan evimdeyim biraz sorunlar var hayatımda, sırf kafamı boşaltmak için az sonra giyinip turlamaya çıkacam. herkesin farklı bir kafa boşaltma yönelimi var muhtemelen sizinkisi farklı bunu bulmak lazım. dönem dönem değişir biraz ara vermek iyi olur.
  7. wharunildiz

Alternatif kask önerisi.

Evet kesinlikle deniyeceğim sadece aklıma bir kaç model ekleyim orda deneme yanılma yapayım dedim teşekkürler
  8. wharunildiz

Alternatif kask önerisi.

Blauer FF01 karar kıldım çok teşekkür ederim.
  9. wharunildiz

Alternatif kask önerisi.

Merhabalar. şu sıralar kask arayışındayım genelde şehir içerisinde. 250 cc bir scooter ile işe gidip geliyorum, ara sırada şehir dışına sakarya civarlarına seyahat ediyorum. araştırmalarım sonucu Hjc F71 (Fiberglass kabuk, ECE 22.06 sertifikası bulunuyor) modeli kaskı gözüme kestirdim ama...