Arama sonuçlarınız

1. C

R7 bana uygun mu?

onu iyi dedin kral
  2. C

Kask tavsiyesi

o iç visör sorunu bende yok ama çıkartırılır diye düşünüyorum. arka rüzgarlık da lokma vidalı hareket ediyorsa sıkıştırılır herhlade kırılmamışsa
  3. C

Kask tavsiyesi

Mt thunder 4sv kullanıyorum çok iyi, sorun varsa cevaplarım, görünüşünü sevmezsen bilemem ama iyi kask
  4. C

R7 bana uygun mu?

R7 iyi motor, aprilla bence alma çok sorun yaşayan gördüm, cfmoto almışsın o deliğe girmiş yaşamışsın bir kere, bana sorarsan bir daha girme, triumph yine tavsiye etmem.
  5. C

600rr mı r6 mı

600rr her türlü r6 den iyi, ama bu durum ikisininde yeni motorsiklet ya da benzer kullanımdan geçmişlerse söylenir. 600rr hasar kaydı varsa bence alma. motor hızlı motor, adam bunu çarpar büyük hasar görür ama gider normal hasarlıymış gibi sisteme bir şekilde girmesini sağlar, hem o 40 50k tl...
  6. C

Mavi ya da renkli plaka ışığı?

Mavi plaka ışığı almayı düşünüyorum, buna yasal sorun çıkar mı sizce?
  7. C

1/4 7mm adaptör?

bu resimdeki kombine anahtar aletten alimde var ama boyutları 6mm 7mm.. diye gidiyor, ve aynı zamanda bu bosch vida, lokma seti elimde var. Bosch un vidaları ve lokmalarının girişi 6mm anahtarıma büyük, 7mm olana küçük geliyor, bu yüzden anahtar ile dönderilmiyor, boyutu 1/4 inch miş galiba...
  8. C

Suzuki gsx 250r sellektör düğmesi

resim, motorumun göründüğü gibi sellektör düğmesi kırık gibi pek iyi çalışmıyor, nasıl düzeltilir bilen var mı? Yeni düğmesi var mı satılık, alıp takılır mı?
  9. C

suzuki gsx250r Gösterge paneli "adj" düğmesi basılı duruyor?

Bende öyle düşünüyorum ama ekran açılacak gibi bir şey değil. Grenajın parçası resmen. resim
  10. C

suzuki gsx250r Gösterge paneli "adj" düğmesi basılı duruyor?

suzuki gsx250r 2018: motorun kullanıcı manuelinde adj düğmesine kontak açılırken basılı tutup yine basılı tutarsanız kmh ile mph arasında değişim yaptığını söylüyor, ben motoru ne zaman açıp kapasam hep kmh ile mph arasında değişiyor, ve trip metre adj düğmesine basılı tutulunca sıfırlanması...

Yeni mesajlar