Arama sonuçlarınız

1. Ç

MT25 vs R25

İkisinide kullandım,ikiside güzel motorlar,çevreni boş ver. Gönlüne yatanı al gitsin
  2. Ç

Geri Geldim - İzmir'den Selamlar

Hoş geldin 🫡
  3. Ç

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

Benim motorda da çok ufak terleme vardı. Usta,toz keçesini değiştirmeye gerek yok dedi. Degistirdigim gün tekrar kaçırmaya başladı hatta eskisinden çok daha fazla her tarafı yağ yaptı. Sizin dediğiniz gibi tekrar toz keçeleriyle birlikte değişim yaptıriyim belki duzelir. 1776333479 Benim...
  4. Ç

Motosiklet nakliyesi fiyatları

Otobüse vermek daha mantıklı olur. Ücret olarak bir bilet yazıyorlar genelde.
  5. Ç

lastik tamiri için fitil seti

İç lastikten tublese nasil geçtiniz ? Benim de düşündüğüm bi yontem ama tereddutteyim. Bir kaç yere sordum,Dyson ile tel jantların başına sıkıp yapıyorlarmis. Yurt dışında dönüşüm kitleride var aslinda ama onlari artık getirtmekte problem
  6. Ç

lastik tamiri için fitil seti

Benimde bu lastik patlama işleri canımı sıkıyor. Hem sambrelli hemde Telli jant kimse sökmek bile istemiyor. Formulax sıvısı kullanan varmı? Olumlu,olumsuz çok yorum var emin olamadım.
  7. Ç

MT25 Eksantrik Zinciri Değişimi

Elinize sağlık,guzel bir paylaşım. Bu fiyatlar bana çok anormal geliyor.Benmi cok uzak kaldım bu servis işlerinden,fiyatlar bu şekildemi ?
  8. Ç

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Bravo, siz fazla para verip otoparklı ev kiralamışsınız, çok iyi. Önceki mesajınızda, otoparklı evde değilken motosikleti dışarıya bıraktığınızı yazmışsınız; o halde sizin de motora binmeye hakkınız yokmuş, toplu taşıma kullansaydınız ya? Bu arada, ben motosikleti ulaşım için kullanmıyorum, o...
  9. Ç

İlk kazam h.o

Geçmiş olsun
  10. Ç

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Bu kaldırıma motor konuldu diye çıldıran arkadadlar nerede yaşıyor ? İstanbul'da otoparklı ev % kaç ? Otopark yoksa motor almicakmisim varmı öyle birdey bina yapilirken belediyeye onun için bile para yatiriyorsun hani nerede otopark ? Kendi ilçemde en yakın otopark 500 kusur kişi sırada demişti...
  11. Ç

Plakasız muayeni

Onlar nasil getirdiginle ilgilenmiyorlar. Bende yakın zamanda çekme belgeli motoru plakasız bir şekilde kullanarak götürdüm,muayene ettirdim ama bu cezalar varken çekici iyi bir seçenek olabilir.
  12. Ç

Bana çapır bulun

Mekanik aksam ucuz paralara çözülmez alırken çok dikkat edin. Kaza durumunda Allah korusun tabide,çıkma parçalara yonelirsiniz yada tamir yoluna gidilir.
  13. Ç

Bana çapır bulun

Temizini bulursan dragstar yada shadow ikiside olur bir şekilde yürütürsün kolay kolay bozulmazlar. Temizini bulamazsan da motordan soguturlar piyasada olanlar yaşları gereği kmler yüksek, iyi bakılmisini bulmassan risk alma bana kalırsa parçaları çok pahalı ve karaborsa, Facebook ta parça...
  14. Ç

100k civarı naked tarzı öneriniz var mı 2. el? Ekipmanım var.

Ben fazla zorlamamistim. Uzun tur camı,büyük arka çanta ve benim gibi ağır bir kullaniciyla 110 -120 görüyordu diye hatırlıyorum. Dişli değiştirip daha da artırılabilir ama konforlu hız 100 civarı olur. Hatta tek silindir olmasına ragmen bana titreşim olarak crf den de az titriyor gibi gelmişti...
  15. Ç

Sıfır ayarında bile bulunur ikinci eli olmayan bir motor sizde onu bilerek ucuza alır ucuza satarsınız. Takibimde yok ilanlar ama bende xpulse varken WhatsApp grubuna girmiştim bazen oradan paylaşıyorlar, çok düşük km motorlar çok ucuza listeleniyor.
  16. Ç

model, km, fiyat bilgisi (crf rally)

Neden bu,bu fiyata daha düşük km ve Yüksel model bulunabilir.
  17. Ç

Naked değil ama o paralara xpulse bulursunuz hemde aksesuarli güzel bir tercih olur.
  18. Ç

Rüzgar

Banada lazım bunlardan,motomaxte 1490 TL görünüyor. Ufacık bir süngere verilirmi bu paralar yoksa İSG malzemeleri satan bir yerden basit birşey alsam aynı işi görürmu?

Yeni mesajlar