Arama sonuçlarınız

1. T

sfr motosiklet zincir

Kanka ciddi ciddi cevaplasana burda bisi soruoz komik mi 1777494216 kanka raidera takicam zaten ole cgye felan takip basik motorla gezmiyorum tipim bikere el vermiyor 😂😂
  2. T

sfr motosiklet zincir

beyler tvs raider 125 e zincir degistircem orjinalde bisi yok ama gold zincir istiyorum did pahali sfr ucuz ama nasıl bilen varsa yazabilirmi 125lik motor en baba gorecegim 100-110 kesiciyi cok yapmam sadece ani kalkisim fleann çok
  3. T

Jant boyamanın maliyeti ne olur

Kanka Cogu kisi cok detayli seyler demis bendede raider var İlk önce motoru orta sehpaya al Sonra kalin zimpara (150-180) ile sulu zimpara yap sonra kagitbant ile heryeri maskele sonra sprey boya astar at kurusun sonra ince zimpara at veya atma sana kalmis janti guzelce astarladiktan sonra hava...
  4. T

Kuyruk iptali

selamun aleykum beyler oncelikle tekeri donen herkese nazar degmesin Basliktada dedigim gibi tvs raider 125 motorum var buna kuyruk iptali yapsam sonrasinda katlanmayan plakalik taksam cezasi olurmu bazı yerlerde gordum katlanmayan plakayi kirip ceza felan yaziolar hic yapan varmi veya...
  5. T

Tvs Raider 125 Tekleme ve rolanti dalgalanmasi

Sa beyler Tvs raider 125 motorum var Baski balata yeni degisti ve degistikten sonra motor yolda giderken gazi kesiyor hemen geri geliyor o arada gaz verirsem boguluyor bu dedigim baski balata degistikten sonra oldu Rolanti dalgalanmasi ise kirmizida beklerken gaz vermezsem istop ediyor baskidan...

Yeni mesajlar