Arama sonuçlarınız

1. W

Motosiklet kazaları genelde neden olur?

Bu dediğinize çok katılıyorum. Ben araba sürerken bile genelde diğer sürücülere dikkat ederim. Ne kadar iyi kullandığımızı düşünsek bile başkalarının hatalarına kurban gidebiliyoruz. Yukarıda da belirtmiştim. Yolda park halinde araba görürsem, eğer içinde biri varsa ve bodoslama kapıyı açarsa...
  2. W

Ellerinize sağlık hocam, gayet güzel bir bilgilendirme olmuş. Zira dikkate alacağım bilgiler var. Öyle ki yıllar önce nerede gördüğümü hatırlamadığım ama bir videoda dinlediğim biri, arabaların arkasından mümkün mertebe ortalı gitmemek gerektiğini söylemişti. Çünkü arabalara yollardaki çukur...
  3. W

Merhabalar 29 yaşındayım. Aranızda yeniyim. Aynı zamanda motosiklet konusunda da yeniyim. Siz büyüklerim ve küçük kardeşlerim gibi motosiklet tutkunu değilim. Hiç olmamıştım, hatta hayatımın bir noktasında motosiklet kullanacağım hiç aklıma gelmezdi, ta ki bu seneye kadar. Meslek değiştirdim...
  4. W

Vizör için koruyucu film var mı?

Kaskı yeni aldım. Eğer kask takmaya alışabilirsem günde 6 ila 10 saat civarı kafamda duracak. Hele yazın işler çok yoğun oluyor o zaman sabahtan akşama kadar kafamda durabilir. Daha şimdiden kafamı bir yerlere sürtmeye başladım. Hiç değilse vizörü koruyayım diye düşünüyorum. Ama sanırım yok.
  5. W

Vizör için koruyucu film var mı?

LS2 Strobe 2 kaskını aldım. Yaptığım iş nedeniyle çok yıpranacak, her tarafı çizilecek ama mümkün mertebe vizörünü korumak istiyorum. Acaba telefon ekran koruyucuları gibi, çizilmeleri önlemek için vizörlerin koruyucu filmleri var mı? Googledan biraz araştırma yaptım karşıma hep pinlock buğu...
  6. W

Tüpçüyüm kask önerir misiniz?

Bu kaskın çene açılır modeli olsaydı iyi olurdu aslında (!) :)) 1765310140 Bizde sanırım 15 yıllık kask var. Dükkanı devraldığımız eski sahibinden kalmış sanırım. Bizim burada kask kültürü çok nadir insanlarda var onlarda zaten motorcu kesim. 1765310422 Çene açılırları değerlendirecem, hiç...
  7. W

Yok abi naptın öyle servis mi atılır, sen yanlış anladın. :D Tüpü motorda taşırız, adrese gelince sırtlar apartmana taşırız. Sırtlarken kask kafada olunca olmuyor. Birde ağır taşıyınca vücut aşırı efor sarfediyor sıcak basıyor terletiyor. Kaskı çıkar tak zor olmasın diye önü açık olanları...
  8. W

4-5 senemi abi, sen bizim diğer tüpçü arkadaşların kullandığı kaskları görsen birde. Köpeğe mama koymak için bile kullanmazsınız. Aslında normalde pek kaskta kullanma alışkanlığı yok bizim burdaki çalışan tüpçü sucularda, diğer vatandaşlar çok kaza yapmaya başlayınca trafik denetlemeye başladı...
  9. W

Peki bunların mekanizmaları dayanıklı mıdır? Sürekli aç kapa yapmak, mekanizmayı hızlı bir şekilde yıpratmaz mı?
  10. W

Benim kullanımım normal kuryelere göre değişiyor. O yüzden meslek belirttim ama neden meslek belirttiğimi söylemeyi unutmuşum. Biz damacana ve ya tüp taşırken tek adetlerde çoğunla omuzda taşıyoruz dolayısıyla kask takılıyken omuza almak zor oluyor ve yük ağır olunca bir süre sonra çok...
  11. W

Arkadaşlar ben bir sahil kasabasında tüp su işi yapıyorum. Hayatımda motoru ilk defa burada scooter ile öğrendim. Vitesliyi halen bilmiyorum. :) Alacağım kaskın önü açık olandan olacak. Yarım diye söyleniyor sanırım. Kışın yağmurlarda, yazın ise toza, güneşe karşı fayda sağlasın diye kendinden...

Yeni mesajlar