Arama sonuçlarınız

1. R

MT25 3-4-5-6 Viteslerde Gelen Uğultu

Bende de bu durum var ve çok daha gürültülü ne yazık ki.. https://www.motosiklet.net/forum/konu/egzantrik-gergi-hk.222985/#post-4863632 çok fazla uğraştım,uğraşıyorum,kafaya taktım bu problemi çözeceğim. Bazı parçalar sipariş ettim,elime ulaşınca montajdan sonra duruma göre ayrıntılı bir konu...
  2. R

merhabalar. Mt25 2022 model Egzantrik sesi durumu gördüm. ben r25 2023 20000km bakımı sonrası...

merhabalar. Mt25 2022 model Egzantrik sesi durumu gördüm. ben r25 2023 20000km bakımı sonrası bu şekilde ses yapıyor. 28000e geldim. motordan soğudum ne yazık ki. sorunla ilgili acaba ne yaptınız, bilgi verebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler
  3. R

Egzantrik gergi hk.

üst kapak açmadık o yüzden bir şey diyemiyorum. 1 saat kadar önce gergiyi ustam komple söküp inceledi. gergide sorun yok gibi görünüyor. ustam sıkıntı yok gergide diyor. gergiyi kurduk, bıraktık. mekanizma düzgün çalışıyor. bastırınca geri gitme de yok.. ses rölantide yok gibi ya da ben...
  4. R

Egzantrik gergi hk.

anlıyorum. evet dediğiniz gibi, götürdüğüm usta da bu şekilde izah etmişti bana. henüz videodakinden başka müdahalem olmadı. usta sonrasında bloğun sol tarafından statörü açarak senteye aldı ve egzantriği ortasındaki vidadan çıkarmadan kurdu. ama değişen hiç bir şey olmadı ne yazık ki. şase...
  5. R

Egzantrik gergi hk.

Merhaba arkadaşlar. r25 2023 model motor var. 27500de ve ilk sahibiyim. bütün bakımları aynı yetkili serviste yapıldı. 20000 bakımdan sonra motorumda gidon ve peglerde çok hissedilir şekilde titreşim artmaya başladı. bakımlarım servisinde yapıldı ve kitapçıkta ne gerekiyorsa eksiksiz yaptırdım...
  6. R

R25 motordan gelen ses

benzer bir durum yaşıyorum, lütfen servisle görüştükten sonra burayı günceller misiniz ?

Yeni mesajlar