Arama sonuçlarınız

1. dequ

Kaza yaptım. Bu durumda ne yapmalıyım?

Abi bir de üstüne etrafımdan 8-10 tane polis geçti hepsi geldi ne oldu dedi dizimin açıldığını gördüler bir kişi dur sen napıyon bu iş böyle yapılmaz demedi.
  2. dequ

Abi bütün işlemleri hallettikten sonra şöyle bir saçmalıkla karşılaştım, İlk kez kaza yaptığım için bilgim yoktu kaza kızılayın göbeğinde çok işlek bir yerde olduğu için hep trafik polisleri olur kaza olur olmaz bir trafik polisi gelip bizimle ilgilenmeye başladı ben zaten kalkıp motorun yanına...
  3. dequ

Aceleyle o şekilde paylaşmışım moderatöre yazacağım şu an düzenleyemiyorum
  4. dequ

Merhaba, Bugün sabah sağ şeritte ilerlerken sol şeritteki taksinin sinyal vermeden şerit değiştirerek sol şeritten önüme yola atlaması sonucunda bir kaza geçirdim. Kaza tutanağı bu şekilde polis çizimde adamın sol şeritten sağ şeride geçtini benim de şeritte olduğumu çizmiş fakat adam...
  5. dequ

Gözlük sorunu

Merhaba, Arkadaşlar abiler malum havalar soğudu kaskı takıp gözlüğü taktığım zaman vizör pinlocktan dolayı buğulanmıyor ama gözlük buğulandığı için vizörün buğulanıp buğulanmamasının bir önemi kalmıyor bir süre sonra önümü göremiyorum. Gözlük kullanıp bu soruna bir çözüm bulan var mı?
  6. dequ

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Söylediğiniz gibi ben de rahatsız oldum. Kalın olarak alıntıladığım yerdeki gibi başka bir konuda başlıkta kendi fikir ve düşüncelerimi belirttiğim bir mesajım bilgim dahilinde olmadan değiştirilirse çok canımı sıkar ve buna takılırım. Bu başlık daha çok haber niteliğinde herkese hitap eden...
  7. dequ

Benim talebimle veya bilgilendirerek yapılan bir şey değildi. Genelde böyle başlıklar admin tarafından açılıyor. Ben sabahın köründe haberi okur okumaz paylaşmak istedim normalde konularımı özenerek fotoğraflı vs paylaşmaya çalışıyorum ama bunu biraz düz paylaşmıştım. Ha beni bilgilendirmeden...
  8. dequ

Ben geçen gün ofisten çıkarken alelacele hızlıca giyindim motoru garajdan çıkardım eldiveni giymek için elimi çantaya attım eldiveni ofiste unutmuşum. Kapıları da kilitleyip gitmişler 1 gün motoru eldivensiz sürdüm çok kötü bir deneyimdi.
  9. dequ

Ben de onu düşündüm. Büyük ihtimal gözlükten kasıt göz koruyucu ekipman. Vizör de buna dahil edilebilir.
  10. dequ

Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde değişiklik yapıldı ve yeni düzenleme bugün yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe eklenen yeni maddelere göre, bisiklet, motosiklet, traktör, elektrikli bisiklet kullanıcılarına eldiven ve gözlük gibi koruyucu ekipman zorunluluğu geldi. Traktör kullananlar artık gözlük...
  11. dequ

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Racing için RS 457 önerebilirim.
  12. dequ

Motosiklet Satışları

Doğru diyorsun abi vardır elbet bir bildiğin ahahahha :D Biraz yaş ilerlemesi lazım kan hızlı akıyor.
  13. dequ

Motosiklet Satışları

Agresif kullanan, ani gaz açıp kapatan, top speed kovalayan, zıpırlık/apaçilik yapan bir adam değilim abi. Uslu uslu biniyorum genelde motora STRS'den önce Aprilia RS 457 bakıyordum ama STRS beni aşırı cezbetti. Ben de senin gibi büyük ihtimal uzun süre 250-600cc bandında takıldıktan sonra...
  14. dequ

Motosiklet Satışları

Tasarımı ve görüntüsü çok hoşuma gidiyor motorun geçen açılan bir orta segment motor önerisi konusunda gördüm motoru daha önce varlığından haberim yoktu. O konunun altında sizin yorumlarınızı da okuduktan sonra merak edip incelemelerini falan baya bi izledim. Sahip olmak istediğim bir motor...
  15. dequ

Motosiklet Satışları

Çok fazla sahibindene bakmadım abi 22-23 modelde 500-600 bin bandında gördüğüm için öyle yazmıştım 4 yerine 5 e basmış elim (düzenledim) :) Evet hiç binmedim ama kullanmayı çok istiyorum.
  16. dequ

Motosiklet Satışları

Triumph Street Triple 765 RS 0'ı ile 2. eli arasında uçurum var resmen nerdeyse 350-400.000 TL oynuyor
  17. dequ

Akyaka'da kaza yaptım

Geçmiş olsun
  18. dequ

Bajaj rodaj bakım ücreti

20/08/2025 N250 rodaj bakımına 2520 TL ödemişim.
  19. dequ

Başlangıç motorum için değerli önerileriniz

Geçenlerde bir konu açılmıştı chopper/cruiser kullanan bi arkadaş baya uzun bir yazı yazmıştı orada öneriler vardı bir bak istersen. 1760625416 https://www.motosiklet.net/forum/konu/yeni-baslayan-birisi-icin-chopper-onerisi.223143/ Aha bu konu
  20. dequ

200CC ye kadar SIFIR motor tavsiyesi

Tam ortasına plaka geldiğinde daha iyi duracağını düşünüyorum. 1760620495 Tabi canım yoksa nasıl off-road yapacak rs200 şimdiye kadar olmaması hata.

Yeni mesajlar