Arama sonuçlarınız

1. K

Hangi motoru tercih etmeliyim. Bütçe sınırlı :)

Hayır kullanmadım inceleme videolarını ve kullanıcı yorumlarını baz alarak söylüyorum altımdaki 250cc ile hızlarda gidiyor, görünüş olarak 500cc olmasına rağmen yine 250cc gibi görünüyor zaten mt25 kullanıyorum benim için bir artısı yok 500hornetin var ise paylaşırsan sevinirim 1780850025 Aynı...
  2. K

Hı Hornet 500 üde mt25 den ayıran bir özellik yokki
  3. K

İstanbulda şehir içi kullanmak için. Akrobasi hareketleri yapamıyorum teker denedim vs ama beceremeyince denemeyide bıraktım. Çok nadir uzun yola çıkarım onun dışında kısa mesafe gazlarım. Triumpların bakım ve parça maliyetlerinin çok fazla olduğunu söylüyorlar 1780847730 Düşük km tramersiz...
  4. K

Merhaba, şuan mt25 kullanıcısıyım yaklaşık 10bin km kullandım motoru yükseltmek istiyorum ve aşağıdaki motorları not aldım. CFMOTO 700CL-X Sport Suzuki GSX-8S Triumph Tiger Sport 660 Triumph Trident 660 Yamaha MT-07 ABS Kawasaki Ninja 650 Yüksek cc tecrübem yok ama mt25 den sonra geçilecek...
  5. K

Kask önerisi

Bende değiştiricem zaten. Konu biraz eksik kalmış haklısın :) 1765024708 O markalar çok pahalı be :(
  6. K

Kask önerisi

Merhaba, mt25 kullanıyorum şuan hjc rpha11 kask kullanıyorum ama 2 seneyi geçti kullanalı çok yıprandı çok düştü artık değiştirmek istiyorum. Bütçe karta taksitle 20-25k arasına çıkabilirim.