Arama sonuçlarınız

1. riderbarista67

Motorum 70-80 i geçmiyor

ön, arka dişli ve zincir durumuyla alakalı olabilir ben yeni taktım hepsini ve çok rahat 124 falan görüyorum gerçekten çok etki ediyor tvs raider
  2. riderbarista67

TVS Raider 125 ECU/beyin reset

hayır hocam bulduysanız siz söyler misiniz
  3. riderbarista67

Merhaba geçen gün çukura girdim durum bu şekilde

Ben yağmurlu havada sağlam bir çukura girip çıkmıştım şükür bana bir şey olmadı ve düşmedim fakat furş takımı değişti ve sanırım amortisör keçelerim patlak :D
  4. riderbarista67

Teşekkür ederim. Aküden kutup başı sökülüp geri takılarak ECU sıfırlanabilir diyorlar ama bilmiyorum araştırıyorum hâlâ.
  5. riderbarista67

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

Pist dışında racing sürmek bana akıl kârı gelmiyor. Naked veya adv tercih edilebilir. Ayrıca çok fazla ameliyat geçirmişsiniz, racing sizi çok yorabilir. Maxi scooter deneyebilirsiniz veya ADV. Çok geçmiş olsun.
  6. riderbarista67

Kazıklandim mı

Ben Zonguldak'ta yaşıyorum ve burada usta bulmak, işini halledebilmek o kadar zor ki ben paraya takılmamaya çalışıyorum. Ya bir şehirde motosiklet lastik balansı yapılmaz mı? ECU için bilgisayar, alet olmaz mı.
  7. riderbarista67

Merhaba, Raider 125'ime ECU reset yapmak istiyorum. Katalizör iptali yaptım, başta 6-7 kere marş almadı motor ve sonra gaz vererek motoru çalıştırabildim. Şimdi sorunsuz marş alıyor ama rölantide dalgalanma olduğunu duyuyorum. Zonguldak Merkezde TVS servis yok. Diğer iller de uzak. Kendim ECU...
  8. riderbarista67

Raider 125 4-6 bin devirde fazla titreşim ve zırıltı sesi

Hocam Raider için dediğin parçayı bulamadım, var mı elinde link?
  9. riderbarista67

Raider 125 4-6 bin devirde fazla titreşim ve zırıltı sesi

merhaba benzer sorunu yaşıyorum çözebildin mi?
  10. riderbarista67

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2024 TVS Raider 125 Eco Mod 1.8-2L/100KM Pwr Mod + hızlı kalkış ve agresif kullanım 2.6-3L/100KM