Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yağmurlu havada sağlam bir çukura girip çıkmıştım şükür bana bir şey olmadı ve düşmedim fakat furş takımı değişti ve sanırım amortisör keçelerim patlak :D
Pist dışında racing sürmek bana akıl kârı gelmiyor. Naked veya adv tercih edilebilir. Ayrıca çok fazla ameliyat geçirmişsiniz, racing sizi çok yorabilir. Maxi scooter deneyebilirsiniz veya ADV. Çok geçmiş olsun.
Ben Zonguldak'ta yaşıyorum ve burada usta bulmak, işini halledebilmek o kadar zor ki ben paraya takılmamaya çalışıyorum. Ya bir şehirde motosiklet lastik balansı yapılmaz mı? ECU için bilgisayar, alet olmaz mı.
Merhaba, Raider 125'ime ECU reset yapmak istiyorum. Katalizör iptali yaptım, başta 6-7 kere marş almadı motor ve sonra gaz vererek motoru çalıştırabildim. Şimdi sorunsuz marş alıyor ama rölantide dalgalanma olduğunu duyuyorum. Zonguldak Merkezde TVS servis yok. Diğer iller de uzak. Kendim ECU...