Arama sonuçlarınız

1. M

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Hayırlı olsun. Tam zincirden bahsedecektim ama konuya girilmiş. Ekim ayından bu yana ben de Trident kullanıcısıyım. Cem abiye gitmişken kullanım tavsiyesi istemeni öneririm. Servise Trident'lerin, hep yanlış kullanımdan dolayı geldiğini söylemişti. Benimki de önceki sahibinin elinde zorlanmış...
  2. M

Öndeki aracı dibinden takip eden tip!

Bu duruma araba kullanırken çok alıştım. Malum, kaynak yapan sığır popülasyonu yüksek. Ama motosiklet sürerken çok sıkıntı yaşatıyor. Aralara çok girip diğer araçları darlamayı sevmem. Bu yüzden iki araç arasında bekliyordum. Arkamdaki servis minibüsü, akşam olması ve önüne değil de soluna...
  3. M

Lastik önerisi 120/70-17 + 180/55-17 cb 650r

Performans sürüşü aranmıyor, uzun süre kullanım aranıyorsa Pirelli Angel ST önerebilirim. Bir ay önce taktırdım ve virajlara giriyor olmama rağmen yol tutuşu konusunda mevsim şartlarında herhangi bir problem yaşamadım. Sert hamur olduğu için çok sıcaklarda ne yapar bilemiyorum ancak yağmur...
  4. M

Motorsiklet ayna nereden alınır İstanbul? duke 390

Birkan'a fiyat bilerek gitmekte fayda var :) İlgi, alakasını ve işçiliğini beğensem de fiyat bilmeyeni iyi öper, öpüyor. Fiyatı 5.800 olan koruma takozunu başka müşterisine 6.400'e işçilik hariç satacaktı. Ben de Spormoto'dan aldığım aynı takozu taktırmaya gitmiştim. 5.800'e aldım diyince fiyat...
  5. M

Orta Sınıfta Kafa Karışıklığı

Herkese tek tek teşekkür ediyorum. İki yıldır aklımda kalan bir modeldi. Almadan önce ömrü, parça tedariği, bakım masrafları, servisler vb. çok fazla soru işaretim oldu. Hem yabancı hem de yerli kullanıcılar sağolsun, içimi rahatlatacak çok fazla bilgi edinebildim. Eksileri yok değil, var ama...
  6. M

Çok teşekkür ediyorum. Amin, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim :)
  7. M

Geç yazıyorum kusura bakmayın. Yaptığım test sürüşleri sonucunda Trident 660'ın bana en çok uyacak model olduğuna karar verip çok güzel fiyata, orijinal aksesuarları ile birlikte aldım. İlk iş olarak lastik değişimini ve bakımını yaptırdım. Alışma sürecini geçtim ve bayağı keyif alıyorum...
  8. M

Motorsiklet ayna nereden alınır İstanbul? duke 390

KTM spare parts finder'dan şase numarasıyla(VIN) aratarak uygun parçaları bularak Spormoto üzerinden kargolatabilirsiniz. Sizin adınıza baktım. Sağ ayna parça kodu 96312041000 görünüyor. Fiyat 2.126 TL. https://sparepartsfinder.ktm.com/ Spormoto'da parça koduyla arama sonucu...
  9. M

Tiger Sport 800 için herhangi bir kampanya yapmamışlar. Şu anda fiyatı çok yüksek kalıyor. Ducati için ise evet, bakım maliyetlerinden sonraki ikinci kaçınma sebebim. Tracer 7 için bütçeme uygun olan önceki kasalardaki düz çatallardan dolayı mt-07 dahil listemde yer almıyor. Evet, kafam çok çok...
  10. M

Merhabalar. Yaş 31. Motosiklet macerama 2 yıl önce başladım. Dominar 250 ile başlayıp, daha sonra gaza gelerek KTM 990 Adventure alarak devam ettim. Bakım için parça bulamama ve yolda kalma korkusu yüzünden kısa bir süre bindim ve elden çıkardım. Kampanya ile hiç tarzım olmayan KTM Rc390 aldım...

Yeni mesajlar