Arama sonuçlarınız

1. S

Mantık Ve Sürüş Zevki

Listeye bi triden 660 ekle, kafan iyice karissin :)
  2. S

KTM 250 Adventure için Yardım

Ben de o dediğinizi yaşamadım hocam, sabit gazla lineer bi şekilde seyredebiliyordum. En ufak anormallik hissettirmedi acikcasi. 2022 modeldi bendeki. Alt devir yoklugundan dolayi sehir ici full yarim debriyaj gezdirdigi dogrudur ama..
  3. S

195 boyla bisiklet gibi kullanirsin:) Ben 180 boyumla sıkıntısız kullandım. Blok ve yürüyen aksamda herhangi bir kronik sahibi degil. Bedelli askerlik donusunde bile tek mars aldi, aküyü dahi sokmemistim. Ama orjinal akusu saatli bombadir, varta oneririm. Cok fazla ornegi var 50k km+ sorunsuz...
  4. S

10k km kadar uzun yol-sehir ici kullandim 2. Eli sanildigi aksine gayet iyi bence. Bakimli, temiz bi motoru normal bi fiyat yazdiktan sonra satmama sansin yok. 1 ay bile beklemedim, yazdigim paradan sattim. Arayani sorani da coktu. Kronik olarak -Arka fren lamba sensoru bozuluyor. Ve degisim...
  5. S

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Neyse ki aradigin tum parcalar kuralkan sitesinde mevcut ve en gec 2 gune kargolaniyor. Son derece ucuz olmalari da cabasi.
  6. S

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

110 bin liraya 10k km de tertemiz ns200 aldim yeni michelin lastikli. Kafam nasi rahat anlatamam. Kuralkan sitesinden bakim icin gerekli malzemelerin siparisini verdim, ertesi gun elimde. En ufak civatasina kadar var adamlarin elinde. Ustasi bol, yurutmesi kolay. Temiz bakarsan 100-150k km blok...
  7. S

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Yolda radar var, limitlerde gidiyorum ama arkamdan selektorler tepeme cikmalar siyirarak gecmeler. Niye? Adamin limiti benden yuksek cunku. Su vaziyette bahane uydurup da "yok efendim siz kurala uymuyorsunuz, apacisiniz" diye millete üst perdeden konuşmak neyin nesi? Kurallar akil ve mantik...
  8. S

sürmek artık zevk vermiyor

Şehir içi işe falan gitmek için bindiğimde zerre zevk almıyorum, aksine trafikte kanser oluyorum, diken üstünde ve tedirgin oluyor sürşlerim. Ama mesele gezmekse, bilmediğim yada çok sevdiğim rotalarda gideceksem, vardığım yer beni mutlu edecekse müthiş bi haz alıyorum. Mesele nereye nasıl bi...
  9. S

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

Şehir içi 50lik (125 yükseltme) motorumla radara girdim, 88kmh. 3. Kademe, en tepeden ceza yedim. Deme öyle:)
  10. S

Gezi Önerisine İhtiyacım Var

Selam arkadaşlar 16 mart pazartesi nasipse 1 haftalık geziye çıkacağım. İlk gün Manisa-Bodrum yapıp, 22 mart pazar gününe kadar Bodrum base olacak şekilde o civarı gezeceğim. Genel olarak bi takım yerler yazdım kenara, akyaka köyceğiz vs. Lakin bi şeyler eksik hissettirdi. -Manisa-Bodrum...
  11. S

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

Hayal ettigin gibi fıtı fıtı giderim olmayacak. Trafikte bizi koruyan en güçlü silahımız, elimizin altındaki gaz kolu. Tehlikeyi öngörüp ondan kaçabiliyor olmalısın. 125cc ile o iş yaş, kalabalık trafikte çok kötü hissettiriyor. Önünde manyagin biri var ama gaz açıp yanından uzayamıyorsun...
  12. S

50 CC Motor Önerisi

Cristal 50 ilk motorumdu, köpek gibi çekiyor 115 falan basıyor. Ama her tarafı kronik, çok kafan ağrır. Yanaşma sakın
  13. S

Motomax Alışveriş Deneyimi - Tüketici Hakem Heyeti Şikayeti

Bizde o firma biteli çok oldu..
  14. S

saat 8:30 rodaja çıkıyorum

Bugün Eskişehir'de hava 16 derece
  15. S

A2 sınıfına uygun motor önerisi

Ekipman masrafını göz ardı ettiğini düşünüyorum. Orta-iyi segmentte Eldiven 4k Mont 10-15k Kask 10-15k Dizlik, bot vs en az 30-50k ekipman masrafın olacak-olmalı. 200k paran kaldı diyelim. Benim dilim çinlilerden yandı, asla önermem. Kralı çıksın sorun yaşamadım desin, beni ikna edemez...
  16. S

Bakım ile alak

İyi de bakım için km yi geçmişsin, zaten garanti dışı kalmış olması gerekmiyor mu?
  17. S

Motoruma acıyorum..

Abi bana çok güvensiz hissettirdi ya kullandığım süre boyunca. Özellikle 250 geçtikten sonra daha da barizleşti. En temel sebebi, biri sıkıştırınca gaz açıp kaçamıyorsun yada güvenli sollama yapamıyorsun.
  18. S

Motoruma acıyorum..

O hissi çok iyi biliyorum. İlk otoban sürüşümden sonra direkt ilana koyup sattım, 250cc aldım. Burdan aşşası otoyol için tamamen yetersiz, çözüm arama hiç. Azcık rampa+rüzgar olsa 70 geçmiyor motor. En sağda kamyonlar tırlar adamın üstüne çıkıyor.
  19. S

En Sorunsuz KTM modeli

ADV 250 sürüyorum, 8k km kadar oldu. Henüz bi falso görmedim, çiçek gibi motor. Parça bileşenleri vs oldukça kaliteli hissettiriyor. En son 46k km yapan birini gördüm YouTube da, o da bi sorun yaşamadan geldi bu kmlere. Yurt disi forumlarinda da tek bir kronigine rastlamadım. Bakım pahalı mı...
  20. S

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

ADV250 ile 24 saatte 1050 km yaptım geçen kasım. Gece 3.30 da manisadan ciktim, sabah 10.30 civarı varmıştım sakaryaya. 17 de geri ciktim yola, gece 00 da zor geldim eve. Soğuk+sis ve her seyden once belim mahvolmustu. Duruş bozukluğum var biraz, yoksa belimle de sıkıntı yaşamazdım. Olsaydı bi...

Yeni mesajlar