Arama sonuçlarınız

1. T

Bütçeye Göre Motor Tavsiyesi Hk.

Teşekkür ediyorum <3
  2. T

gecis motoru icin kullanacagim icin biraz hak veriyorum. ama kendimi toplayana kadar idare etmem gerekiyor. yani yaklasik 6 ay civarinda. normal rutinde kullanirsam, 3 ayda bir yag degistirmeyi dusunuyorum. ama zincir bakimi ve diger gerekli bakimlar nasil ve ne siklikla yapilir bilmiyorum.
  3. T

Selamlar; Dün itibariyle Mondial 200 maxi extreme aldım. 2023 model - 4k km'de - düşmesi kalkması yok. Edindiğim bilgilere göre ve gördüğüm kadaryıla paslanma sorunu var motorun. (Egzoz monifoldu ilk göze çarpan kısım.) Sizden ricam, nasıl daha uzun ömürlü kullanabilirim aracımı. Yağ...
  4. T

Haklisin ustat. ama suan ona masraf yaparsam, motor isini 2026 ocaga ertelemis olurum. bana yaramiyor gibi o secenek. 1750582769 Degerlendirecegim, 1750583461 Bu arada tk03 e ne dersiniz? https://shbd.io/s/enW6wjuw
  5. T

Peki bu ikinci el aletlerde genel olarak neye dikkat edecegim dostlar?
  6. T

Dostlar merhaba, Cebimde 65-70k param var. Yüzde 80 şehir içinde kullanmak üzere beni üzmeyecek, az yakacak bir motor arıyorum. Sarı siteden kendi bilgilerimle araştırdığımda dikkatimi çeken belli başlı modeller var; 200maxi, kuba 50cc scooter, 50cc cg'ler, ars200 gibiler. Hoşuma giden ve...

Yeni mesajlar