Arama sonuçlarınız

1. mkyucel

Herkese iyi bayramlar.

Herkese iyi bayramlarr
  2. mkyucel

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Dur ihtarina uymamanin cezası 2.167-TL. Devlet sizin kadar onem vermemiş kaçana.
  3. mkyucel

Virajı alamayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. “Motorcu dostu bariyer” hayat kurtardı

Hocam fiyat alinca burdan paylasir misin ben de İzmir'de ilkbahar gibi eğitim almayi düşünüyorum
  4. mkyucel

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Memlekette herkes kendi adaletini kendi arıyor.
  5. mkyucel

10-12 arası kask önerisi

F71i de düşünebilirsiniz dediğin fiyat aralığına yakin
  6. mkyucel

İzmirde motorsiklet ekipman alisveris icin dükkan önerisi

Ben internet fiyatlarının bi tık altina aldim hocam. Dedigin gibi bi durum yok yani
  7. mkyucel

Teşekkürler hocam Bugün karşıyaka vipmotora uğradım aradığım ürün cesitliligi vardi ama fiyat konusunda pek yardimci olmadilar. Sonrasinda kahramanlara geçtim orada birden fazla dükkan var fiyat karsilastirmasi yapabiliyorsunuz. Araştırmalarım sonucu alacağım ürünleri hjc f 71 kask (motorcu...
  8. mkyucel

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
  9. mkyucel

Herkese merhabalar

Hocam teşekkürler. Kredi kartina taksit yapıyorlar belki o şekilde alabilirsiniz. 1749041620 Bu ay sonu ehliyeti halledicem umarim. Ekipmanı da ilk firsatta görerek deneyerek İzmir'de Kahramanlardan ya da Temiz Ekipmandan almayı düşünüyorum. 1749041745 Hocam direk A alicam. Otomatik ehliyet...
  10. mkyucel

Herkese merhabalar

Teşekkürler tavsiyeleriniz için dikkate alacağım
  11. mkyucel

Herkese merhabalar

Arkadaşlar yeni motora başlayacak biri olarak motor arayışım forza 250 bulmam ile sonlandı. Sırada kaskı,ehliyeti,montu ve diğer ekipmanlari toplayacağım. Bu başlıkların hepsinde forumdan çokça yararlanıyorum. Hepinize teşekkür ederim.

Yeni mesajlar