Arama sonuçlarınız

1. ekremfesenturk

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Foruma girmeyeli baya olmuş özlemişim he
  2. ekremfesenturk

Özür

Helal olsun
  3. ekremfesenturk

Eyvallahlar Olsun!!! Dyno Testinde Zincir Koptu Olanlar Oldu!!!

Evet abi o iyiki varmış korumaları. O gün makinenin ustası raporluydu. Biz farklı bir dayı ile geçip kullanmıştık. Olay olduğunda aklım çıkmıştı valla.
  4. ekremfesenturk

Hiç nasip olmadı gösteri uçuşu izlemek. Ispartamızda düzenleseler de gitsek
  5. ekremfesenturk

Ahşap şerit testere makinesi vardı fabrikada. Odun keserken testeresi kopmuştu, kopan testere metal kısıma çok fena bir şekilde çarptı şansa bize bir şey olmadı. Hayatımda o kadar yüksek ses duymamıştım akşamına kadar kulaklarım kasılı kaldı ses duyum zayıfladı. Ekipman burada da çok önemli...
  6. ekremfesenturk

lastik tamiri için fitil seti

Ufak çaplı gezi rotalarına çıkarken yanıma alıyordum da düşünüyordum lastik patlasa bu idare edebilecek mi diye dediğinize göre baya iyiymiş
  7. ekremfesenturk

lastik tamiri için fitil seti

Bu siboptan giren spreylerin, fitil ve yama ile dayanıklılık farkları ne kadar oluyor ki? Şimdi lastik patlasa spreylesek 150km gidebilir miyiz
  8. ekremfesenturk

Lifan kpv150 yollarda

Mümkünatı yok
  9. ekremfesenturk

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

Bence de kesinlikle aydınlanma anlamında iyi bir durum yok. Anadolu sanıldığından çok daha büyük bir yer. Ben demokrasinin bile doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir halkta mallar mı daha çok zekiler mi? Tabii ki mallar. Peki herkesin oyu eşit ise demokrasi doğru yönetim midir? Meclisimizde bile...
  10. ekremfesenturk

1000tlye mont varmıı

Çavuşun var burada girdiğin rollenmelere bak be kral
  11. ekremfesenturk

Ehliyet kurs fiyat

Ben aldığımda 8 bin tutmuştu 2025in yazında
  12. ekremfesenturk

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

125cc de dert bence 90 ile giden kamyonu tırı sollayamıyorsunuz
  13. ekremfesenturk

ZX-4R mı ZX-4RR mı? Alınır mı? Neden?

Yapan mühendis düşünmüştür bence. Bakımlı binilirse problem olmaz diye düşünüyorum ben de
  14. ekremfesenturk

A2 motor önerisi

Buyuksehirde yasiyorsaniz ben olsam scooter alırdım öyleyse. Ama kucuksehir ise bence pek farketmez
  15. ekremfesenturk

A2 motor önerisi

Pek bilgim olmamasına rağmen bana göre a2nin en fiyat performans motoru ikinci el dominar 400'dür
  16. ekremfesenturk

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Motopark tolga skko skko çinli motor överek para kazanıyor çünkü 1774811960 Ben de öyle düşünüyorum
  17. ekremfesenturk

Bu motora bu kadar bakım masrafı değer mi ?

Eğer motoru satınca borçlarımı kapatabiliyorsam düşünmeden satarım. Ama motoru satınca yüksek miktarda borcum kalıyor ise satmam binerim. Bu arada şahsi görüşüm bu hayatımda 200tlden fazla borcum olmadı.
  18. ekremfesenturk

Dünyanın İlk Hava Yastıklı Scooterı : Yamaha Tricity 300

Bence güzel olmuş zaten 3 tekerli melez bir şey. Hiç yoktan iyidir
  19. ekremfesenturk

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Sadece söyleşi olmasına da gerek yok yılda onlarca gezi yapılıyor forumda vlog tarzında kaydedilebilir yol olsun sohbet ortamı olsun. Çok yönlü bir kanal olur