Arama sonuçlarınız

1. M

Kiralık Activa S lazım

Hocam motorum var zaten sigortada şuan kullanacağım 1 1.5 ay civarı. Eğer kiralamıyorsanız lütfen boş yorum yapmayınız.
  2. M

Kiralık Activa S lazım

Arkadaşlar kuryelik yapıyorum, bana 1 1.5 ay civarı kurye motoru lazım spontini vs istemiyorum. Activa s, Honda Dio gibi motorlar bakıyorum. Çin malı olanları kroniklerdeki sorunları kabul etmeden alabilirim. Çanta işli olması zorunlu, teşekkürler. 1756759677 İl İstanbul eklemeyi unutmuşum.
  3. M

Motorsiklet Kazası Hk.

Biraz daha detaylandırırmısınız hocam rica etsem?
  4. M

Motorsiklet Kazası Hk.

Hocam marka malum KUBA sorunlar yaşıyorum. Servisi aradığım zaman sigortadan yapmıyoruz dediler fakat bana bir yol söylediler. Ben bireysel olarak başvuru yapıyorum ondan sonra motoru tamir ettirip servisin bana verdiği fatura ile sigortadan ödeme alıyorum doğru mudur bu ?
  5. M

Motorsiklet Kazası Hk.

3 gün önce trafik kazası geçirdim (yaralanmalı kaza). %100 kusurlu taraf karşısı ve ben sigortadan motorumu yaptırmak istiyorum ama motorumu nereye götürmem gerek bilmiyorum. Normal sigortayla anlaşması olan araba tamircisi benim motoruma işlem yapabilir mi? İstanbul Esenyurt'ta sigorta ile...
  6. M

KUBA Newlight 125 Pro Lastik Önerisi

Herkese iyi forumlar, Yakın zamanda lastik değiştirmeyi düşünüyorum ön arka 130/60-13 istanbul esenyurtta genelde bozuk yollar ve sabun gibi asfaltlar oluyor. hız yapan birisiyim fren mesafesi benim için çok önemli teşekkürler.
  7. M

Kuryelik için motor önerisi

Merhaba arkadaşlar ben hem martı tag hemde günlük işlere gideceğim bir kurye motoru almak istiyorum ama aklımı karıştıran bazı şeyler var. Benim için motor uzun süreli götürsün çok masraf çıkarmasın tabi 6 ayda bir büyük bakımlar falan olabilir fakat genel olarak şuyu bozuldu bunu bozuldu falan...

Yeni mesajlar