Arama sonuçlarınız

1. tracerrider13

Fren balatası, EBC FA780HH

1761561887 Sizin de dediğiniz gibi arka fren merkezi farklı. Niken ve GT+ lar böyle üretiliyor sadece. Orjinalden ziyade ebc balataları ile daha iyi bir hissiyat veriyor ve performans olarak da daha iyi.
  2. tracerrider13

Lastik önerisi

ROSSO 3 al keyfine bak. Uyumlu ise 4 te olabilir. . Ne zaman ki değiştirsem km ömrü yüzünden başka bir lastik arayışına giriyorum ve şuan pirelli ama rosso olmayan lastik aldim ve pişmanım. Biraz daha kullandiktan sonra rosso 4 corsa alacağım. Kısaca km ömrü kısa ama zevk alıyorsun sürüşünden
  3. tracerrider13

Fren balatası, EBC FA780HH

Bunu Türkiye'de bulamadım sanırım yok. Varsa da ulaşamadım. Bu balatayı bulabilecek ya da satan birisi yok mudur? 2019 Yamaha niken ile ve Tracer 9gt+ larla uyumlu ama sormadığım yer kalmadı bulamadim. 1761262059...
  4. tracerrider13

Lastik değişimi

Teşekkürler katkınız için.
  5. tracerrider13

Lastik değişimi

Motosikletin lastiğini değiştirmek için usta arıyorum ama bir türlü güzel bir usta bulamadım. Aslında var ama daha önce kötü şekilde mala (janta) zarar verdiği için ön yargılıyım. Yamaha servisine de kdv dahilli mahilli 2.5 3k TL para da bayılmak istemiyorum. Balansı düzgün ayarlayabilen...
  6. tracerrider13

Rüzgarlı Şehirler Arası Yollar İçin ideal CC Motor Seçimi

Honda NC yakmıyor diyor arkadaşlarım da bence güzel bir seçenek. Hiç kullanmadım ama hem sağlam hemde şık bir motosiklet, yaygın olarak da yakmıyor deniliyor. Ağırlık konusunda belki yorabilir ama çok iyi bir seçenektir, üzmez gibi.
  7. tracerrider13

Rüzgarlı Şehirler Arası Yollar İçin ideal CC Motor Seçimi

HOCAM BENCE ÇOK ZOR BIR İSTEKLER BİRLEŞMİŞ GİBİ. TORKLU MAKINE ISTIYORSUNUZ 900 CC MAKINEM VAR 5 6 BIN DEVIRLERDE O HIZLARA ULASABILIYORUM ANCAK 150 KMH ORTLAMA OTOBAN SURATLARIM VAR. . 5,3 LİTRE YAKIYORUM. DÜŞÜK CCLER İLE ÇOK MUMKUN DEĞİL GİBİ BU DUSUNCELER. 500CC LERDEN BASLAR GİBİ
  8. tracerrider13

2008 yamaha yzf r125

Hocam kanırta kanırta gidersen zaten 125cc bir bloktan ne beklenır kı. 15- 20bın km sonra bye bye. Ve burada sürücünün kilosu vs de devreye giriyor. süpersport görünümlü makine hocam süpersport gidişi yok zaten :) karenaj marenaj eklenmiş bir makine. Kaldi ki 100k km yapmış bir blok zaten...
  9. tracerrider13

CBF 125 gelecekmiş! Çinli markalara teşekkür etmemiz lazım

Hocam teknoloji konusunda size katılmıyorum çünkü 125 CC motosiklette nasıl bir teknoloji olabilir. En fazla ABS ihtiyacı olur sizin dediğiniz gibi eğer ABS Yoksa gerçekten kötü Ama şu da söz konusu blok sağlamlığı konusunda da Çinliler hala çok çok gerideler. Onun harici güç modu vesaire...
  10. tracerrider13

2008 yamaha yzf r125

Kişiye göre değişir hocam ya. Kullanım ve bakım yapma şekline göre bu km'ler hayal değil. Gayet normal. Asya ülkelerinde Yamaha'nın 125cc leri hala sokaklarda ve blok aynı zaten genellıkle. Çinli üreiciler ağır darbe yapsa da hala Japon dedin mi bir kalite akla gelıyor (sağlamlık). Genel...
  11. tracerrider13

2008 yamaha yzf r125

Şehir içi için ufak tefek birşey bakıyorum (125cc - 250cc) ama fiyatlar ve kalite insanın satın almasına engel oluyor. Niyetim sıfır km değil de temiz bir japon almak ama fiyatlar ohohohooo yani hocam. Daha önce çinli, hintli kullanmadım ama sosyal medya sağolsun iyice soğutuyor. Tam diyorum...
  12. tracerrider13

Jupiter 125 arka freni sıktığımda çok titriyor

Haklısınız, TVS Jupiter 125’in arka freni kampana. Ben cevabımda olası tüm senaryoları kapsamak için hem disk hem de kampana fren durumlarını anlattım. Parantez içinde de “bazı scooter’larda arka fren tambur olur” diye özellikle belirttim. Kampana frenlerde de iç yüzeyde ovalleşme veya balatanın...
  13. tracerrider13

CB250R İçin Yağ Tavsiyesi

Normal kullanımda 6 bin idealdir. Ama kısa ve sert sürüşler yapıyorsan daha erken yapman daha sağlıklı ama maliyetli olacaktır. Bana Yamaha 10bin km diyor ama ben 3 4 bin km de yağımı değiştiririm.
  14. tracerrider13

Jupiter 125 arka freni sıktığımda çok titriyor

Jupiter 125 – Arka Fren Titreşimi Arka freni sıktığında motorda hissedilir bir titreme oluyorsa bu normal sayılmaz. Özellikle “zangır zangır” diye tarif ettiğin titreşim, genelde şu nedenlerden kaynaklanır: Disk yüzeyinde eğrilik (disk yamulması) Disk hafif bile eğilse, fren balataları...
  15. tracerrider13

Rodaj hakkında

Yeni motorun hayırlı olsun. Rodaj, motorun tüm hareketli parçalarının (piston-segman, silindir yüzeyi, şanzıman dişlileri vb.) sağlıklı bir şekilde birbirine alışması için çok önemli bir dönemdir. Yaptıklarının bazıları doğru, bazılarını ise biraz geliştirebilirsin. Doğru yaptığın noktalar...
  16. tracerrider13

CB250R İçin Yağ Tavsiyesi

CB250R tek silindir, sıvı soğutmalı ve yüksek devir çevirebilen bir motor olduğu için yağ seçerken şu kriterleri dikkate almak gerekir: Viskozite: Türkiye şartlarında en yaygın tercih 10W-30 veya 10W-40. 10W-30: Honda'nın fabrika önerisidir, özellikle soğuk çalıştırmada ve yakıt ekonomisinde...
  17. tracerrider13

Periyodik bakım zamanı sürüşe etkisi - güç azalması olur mu?

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun yeni motorun. "Service" uyarısının çıkması, genelde ECU'dan kaynaklı bir kısıtlama anlamına gelmez. Bu uyarı yalnızca kullanıcıya bir hatırlatma olarak tasarlanmıştır; yani yazılım üzerinden motoru kısıtlayan bir koruma modu (limp mode gibi) aktif hale gelmez...
  18. tracerrider13

Amortisör e wd40 sıkılır mı ?

Eğer amortisörün sadece dış yüzeyinde, örneğin yay veya bağlantı civatalarında pas veya kir varsa, WD-40 temizlik amacıyla kısa süreli olarak dış yüzeye uygulanabilir, ardından silinmelidir. Ancak bu bile önerilmez, çünkü amortisörlerin dışı da genellikle özel koruyucu kaplamalarla kaplıdır...
  19. tracerrider13

Diablo Rosso IV Corsa mı? Angel GT II mi?

Aslında motosiklet lastiği acemisi değilim kesinlikle. Daha önce Rosso 2, Rosso 3, Rosso 4'ü Supercorsa'yı kullandım. Michelin Road 4, Road 5 bunları da kullandım. Şu anki motosiklet üzerimdeki B. Batlax T32 bunu kullanıyorum. Önceleri memnundum ama sanırım yaşını doldurduğu için daha doğrusu...
  20. tracerrider13

Diablo Rosso IV Corsa mı? Angel GT II mi?

motosikletin karakterine uygun olduğu için Angel gt2'leri uzun zamandır araştırıyorum ama tam olarak karar verebilmiş değilim rosso corsa ları ise asfalta yapışan ve daha önce de kullandığım lastikler olduğu için yazdım. Keşke deneyimleyebilseydım scorpıon trail 3 ü. yeni lastik ama dediğiniz...

Yeni mesajlar