Arama sonuçlarınız

1. meshuggah

Hakkını vermeye başladım

gerçekten çok keyifli güzel bir rota olmuş fotolardan, gönderiden o enerji hissediliyor. kazasız belasızz
  2. meshuggah

yağ kaçağını nasıl tespit edebiliriz?

şanzıman keçesi ile ön dişliyi değişip devam edeceğim bakayım sonra neler olacak göreceğiz
  3. meshuggah

çok teşekkür ettim
  4. meshuggah

görsel yükleme konusunda yardımcı olursan bende sana yardımcı olurum konu ile ilgili üstad :D
  5. meshuggah

şuan bende o konumdayım valla artık kafaya takmaktan gına geldim saldım ne olursa olsun artık yağ seviyesine bakıyorum sadece yağsız kalmasın kafi. Yıkadıktan sonra kaçağın iyice anlaşılması için un yada bebek pudrasıda kullanmayı düşünüyorum valla şüphelendiğim yerlere
  6. meshuggah

teşekkür ederim , garanti vardı ama bozdum bakımlarını ben yaptığım için. 1778082453 evet şuan en mantıklı seçenek o görünüyor
  7. meshuggah

selamlar herkese, ikinci kez tercih edip ve tekrar ikinci kez canımı sıkan cb 125 f ile beraberiz tekrardan arkadaşlar :D şuan 3700 km'de ve yaklaşık 500-600km'dir yağ kaçırıyor, benim tahminim vites mili keçesi gibi görünüyor ama iş çıkışı bir ustaya göstereyim dedim ama; - manyetik kapak...
  8. meshuggah

Egzozdan yanık pis zift kokusu gelmesi HK.

bu koku aynı zamanda bir ufak kablo yanığını andırıyorsa yağıştan kaynaklı çamurlu su olma ihtimalii çokk yüksek. eğer motoru tanıyor ve bir fark hissetmiyorsan uyarı ışıklarında da bişey yoksa yıka motoru iyice kontrol et sonra
  9. meshuggah

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

ulan böyle bir bayiden nasıl haberimiz yok iki modelide burada bulabiliyoruz. bir uğranırrr
  10. meshuggah

Aslında hatırı sayılır km'ler ile biraz tecrübem var 100k'yı geçmiştir diye düşünüyorum ama yine de bu iki modelde bana bir iki gömlek fazla farkındayım. burada güvendiğim kısım sakin ve temkinli bir yapım var burada beni sorgulatan tek şey sizin ''KTM'ler insanı gaza getirir'' cümleniz oldu...
  11. meshuggah

aslında 200 üstü hızlarda uzun soluklu pek bir işim yok kısa süreli hızlanmalar ve güçlü g kuvvetleri aradığım şeyler. Ağırlıklı olarak virajlı orman yollarında hobi amaçlı bir kullanıcıyım
  12. meshuggah

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

bence de artık yavaş yavaş öldüğünü düşündüğüm bir sınıf... bagaj alanı yok, yokuşlarda vites düşüyorsun bağırıyor üst vitese atıyorsun boğuluyor vs. en büyük artıkları düşük yakıt + işletme maliyeti. 2 kez cb125f satın aldım ilki ile kuryelik yaptım 40k km. 2.si ile mesleğime geri döndüğüm...
  13. meshuggah

teşekkürler.... gerçek kullanıcı deneyimi içeren her türlü yazıya açığım :)
  14. meshuggah

Herkese selamlar, xsr700 kullanıcısıyım ve yakın zamanda 1000cc bandında motosiklet arayışlarına girdim. Her ne kadar pek aynı kategorilerde sayılmasalar da iki motosiklet arasında kaldım super duke ve gsx s1000... Araştırmalarım sonucunda ktm de ciddi elektronik arızaları yaşandığı ve...
  15. meshuggah

Honda CB125F yine başaramadı

hangi yağı kullanıyorsun hocam?
  16. meshuggah

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

ahahahahahahahahahah yok onu ben alt komşuya sattım :D
  17. meshuggah

Honda Honda CB 125 F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (Yeni Model)

ne için ayırdınız böyle sakıncası yoksa?
  18. meshuggah

Karlı havada motor ışığının yanması

eğer kullanımda bir problem yaşamıyorsan oksijen sensöründen olma ihtimali yüksek. daha önce aynısı başıma geldi oksijen sensörü dendi beyin sapıtmış sadece parça falan değişmedi
  19. meshuggah

mt07 arka amortisör

selamlar xsr700'üm var ve bir kaç kez özellikle artçılı sert sürüşten sonra arka amortisör baya yumuşadı, sertleştirip en son kademeye aldım ama bir faydası yok. bunu yaşayan çözen yada bu konuda yardımcı olup fikir verebilecek birileri var mı?