Arama sonuçlarınız

1. C

Motosiklet montu tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, yeni bir mont alacağım bütçem aşağı yukarı 15 bin TL civarı. Aklımda Tns Pro 2. Jenerasyon var fakat biraz araştırma yapınca Revit Quantum - Gt-r Air 3 ve Dainese Avro 5 ve Air Frame ve Shima markasının modelleri dikkatimi çekti fakat bu modeller hakında pek bir bilgim yok...
  2. C

150 Bin TL ile A1 ehliyete uygun motor önerisi

Tamamdır hocam istek attım. instagram: clasiez
  3. C

Hocam zaten 125 lik bir motor aldığımın farkında olduğum için gidişten çok duruş benim için önde oluyor (gidişi de iyi olsa fena olmaz tabii ki) ve ben voge, qj gibi çin markalarının 0 alınmasının hiç mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü kendiniz de dediğiniz gibi çoğunluğu piyasanın çok...
  4. C

Hocam bundan önceki motorlarım drift (8700 km) ve raider (11000 km) olduğu için onları zaten elemiştim en baştan, cb125f de hem görünüş olarak hem de benim oturduğumda rahat edememem ve hoş bulmamamdan dolayı elendi, Yamaha alacaksam da en az 250 cc olmasını istediğim için onları da eledim ve...
  5. C

Hocam aslında MT-25 almak gibi bir planım vardı fakat ehliyetim yetmediği için yaklaşık 9 ay daha 125 lik bir motora binmek zorundayım, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bajaj NS 125 lere bende baktım fakat eskilerinde ön arka olan abs yi kaldırıp arkaya kampana ve motora da cbs koymuşlar...
  6. C

Arkadaşlar merhaba, almayı planladığım motor satılınca boşlukta kaldım ve yeni bir 125 cc arayışına girdim. Aklımdaki motor Voge 125R fakat servis ağı beni düşündürüyor. Tavsiyelerinize açığım ve şimdiden teşekkür ederim.
  7. C

İstanbuldan Eskişehire nasıl motor getirebilirim?

Hocam sonuçta bilmediğim ve yeni aldığım bir motosiklet risk almak istemiyorum. Birde uzun yola motorla daha önce hiç gitmedim oda ekstra olarak düşündürüyor, ondan dolayı arada kaldım. kendime güvenme konusunda sıkıntım yok ama dediğim gibi hem motoru bilmiyorum hem yolu ondan dolayı risk almak...
  8. C

Motor 125 lik hocam. Ondan dolayı tereddüt ediyorum zaten, otobüs firması işini biraz araştırayım en mantıklısı o olacak galiba.
  9. C

Arkadaşlar merhaba, daha önce motosikletle hiç uzun yol yapmadığım için kendime güvenemiyorum ve almayı planladığım motosiklet İstanbulda. Motoru ordan Eskişehir'e nasıl getirebilirim? cevaplarınız için teşekkürler.

Yeni mesajlar