Arama sonuçlarınız

1. E

2023 zx10r egsoz tavsiyesi

Arkadaşlar üzerinde sc projeci crt + titanyum boru vardı. Söktüm aşırı ses yapıyordu orijinali taktım. Kat iptal etmeden tatlı düzeyde ses verebilecek ne egsoz önerirsiniz? Bilen tecrübe eden arkadaşlardan rica edeceğim
  2. E

Arkadaşlar Egzotik Mi Japon Mu

Japon’u eledik Aprilia aldım sevgili dostum fikrin için teşekkür ederim. 1744995362 Sağolun hocam amin cümlemize. 1744995407 Griden se bu daha hoşuma gitti sağolun
  3. E

troll olmadığımı ispatladım sanırım. Ben sadece fikir almayı seven biriyim hele ki bilen birine danışmayı çok seviyorum. Motorların biraz çılgın olması, burak kardeşin kafasında troll diye nitelendirilmeye sebebiyet vermiş olabilir. Sonuçta ben motorumu aldım fikri yardımı geçen herkese teşekkür...
  4. E

Arkadaşlar tuonoyu bugün teslim aldım. Mükemmel. Haritalandırması, konforu, sesi çok ayrı bir dünya sıralı 4ten çok farklı bir ses. Kesinlikle tavsiye ediyorum parasına göre mükemmel bir makina. Seramikten sonra detaylı resim yüklerim. https://hizliresim.com/7yymgwu
  5. E

Sağolun dostum. Evet çok yırtıcı duruyor . Tuono sanki naked değilmiş gibi ama hoşuma gitti .
  6. E

Şimdi de 2000 km civarı hocam.
  7. E

Aynen çılgın ama ön kaldırma engelleyicisi, viraj abssi stabilitesi çok iyi çalışıyor. Aslında bisiklet gibi tabir-i caizse 1744919750 Evet hocam Bursa Ducatide.
  8. E

Sağolun dostum. https://hizliresim.com/dc301ue Bu babayiğidi sırf distribütörü yüzünden almadım. Adamlara desmo bakımı soruyoruz dayak yemediğimiz kaldı. Bakım geçmişi soruyoruz vermemek için bib takla atıyorlar.
  9. E

Güngör companyden aldım Pendik yakın bana hocam. Aynen fiyatı çok hoşuma gitti. 1744917390 Sağolasın hocam. Yok ya biz troll yapmayı mirc kanallarında bıraktık 😂 yarın teslim aldığımda foto paylaşacağım. Gri istiyordum da kırmızı siyah nasip oldu.
  10. E

Arkadaşlar tekrar selam. Bugün tamamen kararımı verip listede yazmayan bir motosikleti tercih ettim. Aprilia tuono v4 factory kapora yolladım yarın teslim alacağım.Hem fiyatı hem şeker gibi bir bayi/servis bulmam hem de ducatinin malum ana bayi tripleri beni bu markaya itti. V4 ün mükemmel sesi...
  11. E

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Burak arkadaşın söylediği trafik bilgisi çok önemli. Eğer başka bir taşıt kullandıysanız ve trafiğe hakimseniz işiniz daha kolay. Hangi araç ne yapar , nasıl hareket eder, kim makas atar, taksicilerden korkmalı mıyım ? vs. Yaşadığınız şehir de önemli. Ben Yalova’da yaşıyorum yollar dar ve bozuk...
  12. E

Sizleri cg motocular puch cular yormuş belli düşük cc spor. 😆
  13. E

Valla hocam forumun eski kaliteli bir motosiklet forumu olduğunu biliyorum onun haricinde senin dediğin gibi düşük cc forumu olduğunu bilmiyordum 😀 Sağolsunlar yine iyi fikir veren üyeler oldu. Sağol güzel tavsiye verdin ama inan reddit, aprilia ducati forumlarını da inceliyorum kafam hala...
  14. E

Dostum karışık birşey sormadım. Yaptığım listedeki motorlar naked zaten ? Öncelikle naked istediğimi zaten yazmışım. Yine de kafamın karışıklığını biraz yansıtmışım galiba kusura bakmayın. Kaza yapana kadar genellikle Japon kullandım. Artık değişiklik istiyorum. Naked niye istiyorum derseniz...
  15. E

Niye sorulmasın ? Ne yaptım da beni troll ilan ettin ? Eskiden danışmayı fikir almayı sevmeyen bir ergendim şimdi hava basıncını bile sorarım ayıp mı ? Yoruluyorsan konuya bir daha uğramazsın olur biter. 1743539129 Hocam mt ile v4 ü kıyaslamadım. Japon’da pek seçenek olmadığı için onları...
  16. E

Arkadaşlar merhaba. Uzun süren kaza sonrası sakatlık ve fizik tedavilerin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kaza yaptığımda çocuğum yoktu şimdi var 😀 lakin kaşıntı geçmiyor bu aşktan vazgeçemiyorum. Kaza yaptığım alet gen 2 hayabusaydı. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum kafam karışık. Öncelikle...
  17. E

Merhaba MotoSiklet Dostları

Hoşbulduk dostum.
  18. E

Teşekkürler hocam
  19. E

Valla hocam doğrusu öyle ama çocukluk aşkım hep motosiklet olmuştur. Ortaokul çağım Antalya’da geçti. Abilerimizin kara düzen zxleriyle gsxleriyle fzrleriyle büyüdük. Zehri orada aldık. Şimdi yine kaşıntılar turmaya başladı 😂 1743114437 Çook. En ruhlu 3 serisi diyebilirim. 1743114476 Hoşbulduk...
  20. E

Hoş bulduk sağolun. 1743113812 Hepimize hocam sağolun.

Yeni mesajlar