Arama sonuçlarınız

1. tintinopsella2

ADANA 24 mart castabala-aslantaş-anavarza ön gezi fotoları

24 mart günü ben, lineer(altan abi), nx-4falcon(tolga) ve bilge(kız arkadaşım) yağmura rağmen altan abinin organizasyonu ile bu sefer adananın doğusuna bir gezi yapalım dedik....saatlerin ileri alındığını bir tek altan abinin farketmesi nedeniyle (abi şu an saat 9 ya..ne geç kalması...geyikleri...
  2. tintinopsella2

ADANA enduro(19mart) gezisi fotoları

19 mart gezisinde bu sefer kemalle diil bissürü motor gülek boğazı rotasına gittik..ancak malesef ben bu sefer çok foto çekemedim..diğer arkadaşlar da buraya ekler diye düşündüm..bu kadar motorla (ve farklı tip motorlarla) ilk defa çıktığımız için ufak tefek aksaklıklar oldu ama genel olarak...
  3. tintinopsella2

ADANA GSlerle Demirkazık

bu hafta 3 gs demirkazığa tırmanmaya karar verdik inanılmaz bir gezi oldu..keyif yorgunluk rezillik çamur kar pislik hepsi bir arada... yola çıkmadan önce benzin alırken mesut abilere rastladık onlar da mersin tarafına deniz kenarına gidiyorlarmış yola çıkmadan bir sigara molası yaptık...
  4. tintinopsella2

Adana Enduro Gezisi

Degerli motor severler, 19 Mart Pazar gunu Adanada ikamet eden motorseverler bir araya gelip doganin bakir kalmis yerlerine bir motor gezisi yapalim. Karaisali istikametine gidip, Karaisalidan Doguya dogru Hacili Koyu istikametine devamederek Catalan baraj golunun Kuzey Ucuna geldigikten...

Yeni mesajlar