Arama sonuçlarınız

1. B

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

hocam yan çantaları ve çanta demirini ne kadara çözdünüz? bir de yan çantalarla motor çok hantallaşıyor mu? genelde şehir içi kullanıyorum ama ayda 2-3 kamp falan atıyorum sadece arka çanta yetmeyebiliyor. kilometre konusuna da çok takılmıyorum açıkçası bu motosiklet için ben. güzel düzenli...
  2. B

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Valla hocam ben de tüm bakımları yetkili serviste kaşeli yapılmış, aksesuarlı kazasız 2023 d400'ü 28.000kmde 140000'e aldım 2.5 ay önce. ilan fiyatı da 145000'di zaten. üzerine 4000km yaptım bile sorun cıkartmadı. İkinci eli fiyatlar çok dip diyebiliriz. Sıfırı 330k ama 2024 sonunda taksitle...
  3. B

2025 Drift L Zıngırtı sorunu

Benim de 500-600kmde iken gaz ve debriyaj somonları sıkılmamış olduğu için zangırtı yapıyordu. Sıkınca çözüldü.
  4. B

2025 Drift L Zıngırtı sorunu

Motorun altında sakal var onda kırık olma ihtimali olabilir bir kontrol et istersen. Ayak pedlerinde sağ taraftaki ped gevşeyebiliyor o da olabilir. Bunun dışında özellikle gaz kelebeği ve debriyajın somonları çok kolay gevşiyor, onları da kontrol et. Servisler pek dikkat etmiyor sıktım ben...
  5. B

Korktuğum şey yaşandı

Selamlar herkese, kısa bir süredir motosiklet kullanıyorum. Ekipmanlarım tam bir şekilde dikkatli kullanmaya özen gösteriyorum. Henüz acemi de olduğum için Zafer Akçay gibi kanallardan örnek kazaları ve neler olabileceğini izleyerek öğrenmeye, kendimi sürekli hazır hissetmeye gayret...
  6. B

Kask Önerisi

Aradığımız renk yoktu
  7. B

Kask Önerisi

Shiro Katana aldım bugün artçı kaskı olarak 4500₺’ye. İspanya menşeili bir marka, aldığım modelin de ece 22.06 sertifikası var. Umarım sağlamlığını test etme şansımız olmaz fakat fena bir kask değil gibi duruyor.
  8. B

TVS RTR 200 Komple motor yaptırılır mı?

Arkadaşlar selamlar, babam tvs rtr 200 motosiklete sahipti, 70.000 km’de yağ eksiltmeye başlamış geçenlerde de yolda kalmış. Bir ustaya götürmüş 50k fiyat çıkarmış usta. Fiyat normal olabilir ya da olmayabilir bu kısmına emin değilim. İnternette de ikinci el komple motor satan bulamadım kaldı...
  9. B

TRAFİK ve KASKO fiyatları

Trafik sigortası en düşük aldığım rakam 10500, kasko 8000. 125cc için aldığım teklif. ilk motor. Ben gerçekten bu hesapların neye göre yapıldıgını hiç anlamıyorum
  10. B

Motosiklet Çevirmesinde Fotoğraf Çekimi Uygulaması

Herkese selamlar arkadaşlar, instagramda karşıma bir video çıktı, bu linkte arkadaş bir çevirmeye giriyor ve anladığım kadarıyla herhangi bir cezai durum yok. Polisler uygulamada herhangi bir işlem yapmayıp arkadaşın kaskını çıkartıp plakasının önünde fotoğrafını çekiyorlar. Video yorumlarında...
  11. B

Yeni alınan motor masrafı

Geçen hafta bayiden ilk motor olarak drift L aldım, ruhsat plakayı bayi halletti, ben teslim almaya geldiğimde her şey hazırdı motorda o kısmını bilmiyorum, ama sigortada en düşük 10500₺ teklif aldım bu motor için. Ek olarak, ilk defa üstüme bir araç olduğu için 4. basamaktan yaptırdım...
  12. B

Zorunlu Trafik Sigortası

Arkadaşımla görüştüm, o da en ucuz 10.400 tl’ye bulabildi o firmaya yaptırdık sigortayı. Bunun dışında 11-12 fiyat veren firmalar da vardı ama onlar onaylamıyordu sigortayı. Bir tek fahiş fiyat veren 16-20k bandındaki bir iki firma onay veriyordu. Benim yaşlarımda ilk defa motor alan, trafik...
  13. B

Zorunlu Trafik Sigortası

Cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize, baktığım internet sitelerinde mi özellikle pahalı firmalar gösteriliyor diye şüpheye düşmüştüm. Tanıdık bir acente buldum yarın fiyat alacağım onlardan da, daha uygun çıkarsa gelecekte görecek arkadaşlar için konuyu güncellerim.
  14. B

Zorunlu Trafik Sigortası

Arkadaşlar herkese selamlar, 24 yaşımda ilk defa 125cc sıfır bir motosiklet aldım taksitle bugün, sigorta işlemlerinden sonra teslim alacağım bayiden. Daha önce hiçbir sigorta geçmişim olmadığı için 4. basamak sayılıyorum anladığım kadarıyla. Fakat sitelerden aldığım fiyatlar sigorta için...

Yeni mesajlar