Arama sonuçlarınız

1. Y

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Deneyip görücez hocam bakalım.
  2. Y

Sınav motoru apachi 200 hocam rölantide yeterli olur diye düşünüyorum.
  3. Y

Özellikle dikkat ederim teşekkürler. Hocam dar manevra yaparken sola dönüşlerde daha rahat dönüyorum sağa dönerken daha zor geliyor bu dengesizliği nasıl giderebilirim?
  4. Y

Dediğinizi fark ettim hocam sürat arttıkça motorun stabilitesi de bariz şekilde artıyor. Dönüşlerde bazen kontrolü kaybedecek gibi olduğumda frene basıp motoru devirdiğim oldu bundan sonra minimum fren ile parkura devam edeceğim.
  5. Y

Hocam bakış konusunda özellikle dikkat ediyorum ama dediğiniz gibi gaz ayarlama konusunda sıkıntı yaşadığım oluyor o yüzden dönerken aniden yoldan çıktığım da oldu o yüzden kavramadayken ufak ufak gaz verip dönmeye çalışacağım. Ön frene de hiç basmamaya dikkat ediyorum.
  6. Y

Hocam hayatında hiç motor kullanmayan birisi olduğum için bana büyük geldi ama normalde büyük sınıfında olmadığını biliyorum. Ayrıca hocam küçük bir ilçede yaşadığım için güvenli sürüş eğitimi gibi ileri seviye sürüş eğitimi imkanları yok sadece sürücü kursunun verdiği temel eğitimi alma şansım...
  7. Y

Hocam tam anlayamadım durur vaziyetteyken 2 ayağı kaldırınca direk motor devrilmez mi?
  8. Y

Hocam motorun gaz tepkisi bana yüksek geldiği için kavrama noktasında tutup gaz versem daha yumuşak bir gaz tepkisi olur mu? Bazen öne savurduğu için dengemi kaybettiğim oluyor.
  9. Y

Hocam tavsiyelerin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. En başta cg ile 8 yaparken girmeden 2ye atıp kavrama noktasında kendi hızıyla gidiyordum ama tvs ye geçince denedim ama bir kaç kere istop etti. 2.viteste çok yavaşlayınca motor titremeye başlayınca istop edecek diye hemen 1e atıyorum bu...
  10. Y

İyi forumlar, geçen günlerde A2 ehliyet kursuna yazıldım. Hiç motor tecrübem olmadığı için başta küba cg verdiler onda iyice ustalaştıp parkuru hatasız yapınca kendi motorum olan apachi 200 rtr ye geçtim. Motor değiştirince yeni motorum çok daha ağır olduğu için 8 yaparken çok zorlanıyorum...

Yeni mesajlar