Arama sonuçlarınız

1. B

Cg motosiklet le Giresun dan İstanbul gitmek istemiyorum sıkıntı olur mu 180 cc motor

Hepinize teşekkür ediyorum ilginiz için
  2. B

Cg motosiklet le Giresun dan İstanbul gitmek istemiyorum sıkıntı olur mu 180 cc motor

Merhaba buna sevindim 1738283372 Evet yol uzun ve şartlar ne olursa olsun ben yine de karasız kaldım
  3. B

Çok teşekkür ediyorum önerilerinize uyuyacağım saygılar kendinize iyi bakın
  4. B

Kesinlikle yanlış anlamam bilgi her zaman önemlidir tecrübe önemlidir bilgi paylaştıkça değerlidir Çok teşekkür ederim Saygılar
  5. B

Ee Doğru söylüyorsunuz ama 2020'de benim bir motorum daha vardı Bu ikinci motorun motor tecrübem var o yüzden biraz kendime güveniyorum yalnız dediğiniz gibi uzun yola Tabii ki çıkmadım
  6. B

Motorun CG 180 cc'lik sıfır aldım 2024 8 ayında herhangi bir sıkıntısı yok ama ben yine de tereddüt ediyorum Bakımlarını falan zamanında yapıyorum 1738251889 Önerilerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
  7. B

Önerileriniz için teşekkür ediyorum benim asıl asıl meselem bu motor beni yolda bırakır mı bu motorla gerçekten İstanbul'a varabilir miyim Kafamdaki soru işareti bu
  8. B

Doğru söylüyorsunuz yol mesafesi çok uzun yorgunluk olacak sürekli aynı kilometre hızla gidemeyeceğim de için bir takım sıkıntıları oluşabilecek artı yolda motor problemi yaratırsa o daha da ayrı bir sıkıntı
  9. B

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Öncelikle Selamünaleyküm ve motorun var Arora CG 180 cc fabrika çıkışlı bu Motor ile Giresun'dan İstanbul'a gitsem ne gibi sıkıntılar yaşarım veya gidebilir miyim yolda Beni bırakır mı diye korkuyorum siz değerli üyeler bilginize ihtiyacım var saygılar

Yeni mesajlar