Arama sonuçlarınız

1. T

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

ahahahaha siz gibi CFMOTO'ya binipte markaya tapan, markayı asılsız iddialar ile vatan savunur gibi savunan 5800 kmyi benle beraber yapmış gibi motoru hiç durmadan zorladığıma adı gibi emin konuşan arkadaşların yorumuna hazırdım aslında :D en çokta güldüğüm nokta bu kadar savunan arkadaşlar 170...
  2. T

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

karter hariç motorun içinin komple dağıldığını söyledi hocam yenisiyle değişmek daha az maliyetli olacağını söyledi firmadanda bu şekilde talep oluşturdular
  3. T

evet firma ekran değişimlerine itiraz edemeden değişim yapıyor çünkü teknolojik bir aletin dışarısında hasar olmadan tüketiciyi suçlayabilmek olduğunca zor ki şu an samsung,iphone,mi telefonunuz ekranı bir anda gitsin onlarda koşulsuz değişim yapıyor CFMOTO'nun bir ayrıcalığı değil bu sevinmeyin...
  4. T

hocam 2. el kelle'de bulsam sıfır blokda gönderseler daha binmem markayı az çok anlamış oldum şikayetvar'a girip markanın şikayetlerine bakarsan blok hariç en ufak şeyde marka ürettiği motorun arkasında durmuyor, motoru sana sattıktan sonra senin bi değerin yok markanın gözünde sende sadece...
  5. T

Öncelikle selamlar 2024 yılının Kasım ayında kredi kartına taksit ile CFMOTO 250SR aldım motorumu İstanbul'dan bir bayiden satın alarak Ankara'ya getirttim(tanıdığım başka bir firmanın bayisi aracı oldu) motorumun sırasıyla 1000,3000 ve 5000 olmak üzere bakımlarını yetkili serviste yaptırdım...
  6. T

motorum neden çalışmıyor (videosunu ekledim)

tekrardan teşekkür ederim hocam gerçekten yardımcı olmaya çalıştığın için diğer olayı çarpıtan,kendince eğlenen arkadaşlarda cem yılmaz olma yolunda devam etsinler
  7. T

haklısın hocam fakat servisle bugün görüştüm oturduğum ilçede yetkili servis yok motoru size getirmek istiyorum fakat çalışmıyor nasıl getireceğim diye çekiceye at getir dedi çekici 1.500 TL para çekti akü garantiside olsa o para benden çıkacak her türlü şuan ki durumda
  8. T

haklısınız hocam gösterde gözüküyor voltajı fakat motor çalışınca gözükmeye başlıyor,diğer tavsiyelerinizi dikkate alacağım en kısa zamanda bi takviye yapayım cevabınız için teşekkür ederim 🙏 1737404038 o sesi demiyorum nocam yanlış anlamışsınız sonrasını izlerseniz marş basıyorum patapatapata...
  9. T

motor çalışmıyor hocam nasıl normaldir 😂
  10. T

selamlar motorumu kasım sonunda sıfır olarak bayiden aldım ve aldığım gün direk eve koydum ev içerisinde haftada bir iki defa motoru 5 dakika rolanitede çalıştırdım (tavsiye üzerine) en son cumartesi günü motorumu çalıştırdım istop edip yarım kontak şeklinde 5 dakika boyunca motorun videosunu ve...

Yeni mesajlar